PROGRAMES I REPORTATGES TELEVISIUS QUE HAN PARLAT DE LA COSTA BRAVA

                        

MITJÀ ANY TÍTOL LOCALITZACIÓ COMENTARI
Cuatro 03/11/2019 Volando Voy

“Cap de Creus”
FAR DE S’ARENELLA, PLATJA DEL SOLÀ DE S’ARENELLA, MOLL DEL PORT DE LA SELVA, PUNTA DEL PUIG GROS, CALA RAVANER, CALA SERENA, CALA PRONA i CANAL GUILLOLA (EL PORT DE LA SELVA); CALA PORTALÓ, CALA D’AGULLES, EL PLA DE TUDELA, L’ÀGUILA, SES FULLOLES, CALA CULLERÓ, LA ROCA CAVALLERA, CALA CULIP, COVA DE S’INFERN, CALA FREDOSA, CALA JUGADORA, PORTLLIGAT, ILLA DE PORTLLIGAT, PASSATGE DE SA GAMBINA, PLATJA DE SES OLIVERES, CALA O MOLL D’EN COLOM, FAR I PUNTA DE CALA NANS, ES CROSTONET, PUNTA PRIMA, (CADAQUÉS), EL CARALL BERNAT, EL GAT, COVA DE LES MONGETES i COVA GRAN (ROSES) L’aventurer i presentador Jesús Calleja centra aquest capítol en l’espai protegit del Cap de Creus, amb especial atenció al Projecte Res Cap que tracta de la replantació de gorgònies. Hi participen: el col•leccionista cadaquesenc Joan Manuel Tajadura Hijalba, la guia local Mercè Donat, el director del Diving Center Cadaqués Toni Garcia; la doctora en biologia Elena Quintanilla; els pescadors artesanals Salva i Elena Manera del Port de la Selva; la mestressa de casa i cuinera Neus Purcalles, i finalment, la periodista Mercedes Milà.
8TV 10/11/2019 L’amo del poble

“Calella de Palafrugell”

PLATJA DEL CANADELL, PORTITXOL DE SOTA CAN JAUME GIL, PORT DE MALA ESPINA, ES PORT BO (CALELLA DE PALAFRUGELL) En aquest segon capítol dedicat al poble de Palafrugell, la periodista Elisabet Carnicé entrevista l’expert local Jordi Cama a dalt la torre de can Màrio. Més tard es desplaça a Calella per entrevistar Josep Castelló, tot fent un repàs a la façana marítima.
TV3 28/10/19 Al cotxe

“Rafel Nadal”
CAP GROS, PINEDA D’EN GORI I CALA S’ALGUER (PALAMÓS) L’escriptor i periodista Rafel Nadal és el convidat de fer un trajecte en cotxe des del Collell fins a Palamós, tot parlant de la seva vida amb el conductor del programa l’Eloi Vila.
TVE 09/2019 Masterchef Celebrity 4

“L’equip del dissenyador Juan Avellaneda contra l’equip de l’actriu i presentadora Ana Obregón”
CADAQUÉS i CALA S’ALGUER (PALAMÓS) Els concursants han de peproduir plats dissenyats pel xef Jordi Cruz. Durant el concurs s’emet un petit reportatge de la Costa Brava, dels volcans d’Olot i de la fortalesa de Sant Julià de Ramis.
TVCB 07/2019 1 Mon.cat

“La Via Ferrada de la cala del Molí"
LA CALA DEL MOLÍ I LA CALA ALGA (SANT FELIU DE GUÍXOLS) L’impulsor de la via ferrada de Sant Feliu Albert Gironès ens comenta els intringulis d’aquesta instal•lació arran de mar.
TVR.

Televisio Ripollès
21/6/19 Caminant per Catalunya

“ Lloret de Mar- Tossa de Mar"
VILA VELLA, ES CODOLAR, PLATJA DEL LLORELL, CALA PORTO PI, CALA MORISCA (TOSSA DE MAR), PLATJA DE CANYELLES, CALETA D’EN TRONS, CALA DELS FRARES, LA CALETA i EL CAVALL BERNAT (LLORET DE MAR) La guia i presentadora Maria Clara Martinez ens ofereix una excursió costanera, que partint del passeig de Lloret, fineix a Tossa de mar. A cala Canyelles, per culpa del nou propietari de la finca Can Juncadella, que posa rètols d’amenaça intimidatoris, cal donar la volta pel darrere de la urbanització. Mentrestant, les autoritats diuen que si els vigilants intimiden algú que denunciin. Inaudit.
TV3 17/03/2019 30 Minuts

“Salvar la Costa Brava”
TURÓ DE SA GUARDA (CADAQUÉS); LA PLETERA (TORROELLA DE MONTGRÍ); SA RIERA, LA PEDRERA DE S’ANTIGA i LA PLATJA D’AIGUAFREDA (BEGUR); CALA MARQUESA, TAMARIU, CALELLA DE PALAFRUGELL i CALA DEL GOLFET (PALAFRUGELL); PLATJA DE CASTELL i CALA S’ALGUER (PALAMÓS) i CALA MORISCA (TOSSA DE MAR) Reportatge que parla d’una nova i nefasta etapa de massificació urbanística a la Costa Brava. Hi intervenen: Rafel Bonilla de Salvem Castell; l’advocat de SOS Costa Brava Eduard de Ribot; el catedràtic Joan Nogué, Marta Ball-llosera de SOS Costa Brava, Sergi Nus de SOS Costa Brava, l’alcalde de Begur Joan Manel Loureiro; Lydia Chaparro de SOS Aiguafreda; el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet; l’alcaldessa de TossaGisela Saladich; Maria Eugènia Serrat d’ Amics de Tossa, el secretari d’Hàbitat Agustí Serra; David Tibau d’Amics de Cadaqués, l’alcalde de Cadaqués Josep Lloret; l’arquitecte Manuel Sánchez- Villanueva; Louis Alexander kjdouis de Casa Begur; l’economista Miquel Puig; Rafel Ribó del Síndic de Greuges i l’alcalde de Torroella de Montgrí Josep Maria Rufí.
C/33 09/01/19 Quèquicom

“Arqueologiad’unnaufragi”
ILLES FORMIGUES (PALAFRUGELL/PALAMÓS) Pere Renom i Cari Pardo ens presenten un reportatge que tracta d'un vaixell de l’època romana, que naufragà fa 2.000 anys a les illes Formigues i que s'ha conservat en força bon estat.

TV
Ripollés

03/01/2019 Caminant per Catalunya

“Cap de Creus”
L’ÀLIGA, ES CAMELL, CALA CULIP, ES CAMALLERÍS, S’ENCALLADORA, ILLA DE MASSA D’OR O SA RATA, COVA DE S’INFERN, FAR DEL CAP DE CREUS I CALA JUGADORA (CADAQUÉS) Programa dirigit per Andreu Pérez i comentat per Maria Clara Martínez, que narra una caminada de quatre hores pel volts del Cap de Creus.
TV3 28/11/2018 El Foraster

“Cadaqués”
L’ÀGUILA, ES CAVALL, ES CONILL, PLA DE TUDELA, CALA CULLERÓ, S’ENCALLADORA, ILLA MASSA D’OR, COVA DE S’INFERN, PORT LLIGAT, ES CAIALS, ES CUCURUCUC, PORT DOGUER I PUNTA DES SORTELL (CADAQUÉS) Quim Masferrer visita Cadaqués. Participen al programa: l’ex alcalde Àngel Baró; la Rosa Giró; el cuidador de l’església Honest; l’historiador Joan Manuel Tajadura “Hijalba”; la directora del centre d’immersió Sotamar, Eli; en Dionís; la pastissera Mercè i els pescadors Isca i Linares.
TV2 25/11/2018 España, entre el cielo y la tierra

“Una costa muy brava”


PUNTA DE L’AUCELLETA (PORTBOU);CAP DE MERCÈ i PLATJA DELS MORTS (COLERA); PLATJA DE CANELLES, PORT ESPORTIU (LLANÇÀ), FAR DE S’ARENELLA, PLATJA DE LA VALL, PLATJA GRAN, PUNTA DE LA CREU (EL PORT DE LA SELVA); PARATGE DE TUDELA, CALA FREDOSA, CALA JUGADORA, PORTLLIGAT, ES CUCURUCUC DE SASABOLLA (CADAQUÉS); PUNTA FALCONERA, CALA MONTJOI, CANYELLES PETITES, L’ALMADRAVA (ROSES); EMPURIABRAVA, DESEMBOCADURA DEL FLUVIÀ (ST. PERE PESCADOR); SANT MARTÍ D’EMPÚRIES, RUÏNES D’EMPÚRIES, MOLLGREC, LES MUSCLERES, EL CARGOL, PLATJA DE RIELLS, CALA MONTGÓ (L’ESCALA) ; CALA MONTGÓ, PUNTA VENTOSA, CALA FERRIOL, LA FORADADA, NEGRE Reportatge que repassa tots els municipis de la Costa Brava. Es citen textos de Rosa Regàs, Caterina Albert, Josep Pla i Ferran Agulló. Al capdavall, es comet el clàssic error de confondre la Torre Valentina amb la Torre dels Perpinyà.
TV3 16/18/2018 Els meus pares

“Bruno Oro”
ES CUCURUCUC, PLATJA DES LLANÉ, PUNTA DES SORTELL, SA CONCA (CADAQUÉS) La periodista Gemma Nierga visita Cadaqués per entrevistar la mare de l’actor Bruno Oro, en companyia del propi actor, del seu germà i de l’àvia materna.
TV3 26/08/2018 Aire lliure

“Empordanet”
COVA DE LA GAVINA, REC DELS ARBRES, CALA LLARGA, EL PAS DE LA LLEBRE, AIGÜES MORTES, PLATJA GRAN D’AIGUAXELIDA, TAMARIU (PALAFRUGELL); LA FORADADA, L’AGULLA DE CASTELL, CALA S’ALGUER (PALAMÓS); ESPIGÓ DE L’AMISTAT (SANT ANTONI DE CALONGE); PLATJA GRAN DE SANT FELIU, FREU DE GARBÍ, ILLA DEL FREU, PORT SALVI, ILLOT DE S’ADOLITX, MIRADOR I ERMITA DE SANT TELM I LA CALA DEL VIGATÀ (SANT FELIU DE GUÍXOLS) La muntanyenca Núria Picas condueix un programa dedicat als diversos encants de l’Empordanet. Hi apareixen: el dissenyador de la via ferrada, Albert Geronès; el propietari de Kaiak Costa Brava, Toni Albert; la directora de la Fundació Pla, Anna Aguiló; el Patró Major de la Cofraria de Palamós, Toni Albalat; el xef del Mas dels Arcs, Toni Izquierdo; l’actor Bruno Oro; el campió de natació Miquel Sunyer, i el grup musical les Anxovetes.
TV3 15/08/2018 Joc de Cartes

“Millor restaurant tradicional a Tossa”

MAR MENUDA, PLATJA GRAN DE TOSSA, L’ILLA DE TOSSA I ES CODOLAR (TOSSA DE MAR ) El cuiner Marc Ribas ens presenta els tres establiments que aspiren a guanyar el concurs. Són els següents: Minerva (Raul i Miquel Mondéjar), Can Sophia (Josep Pagès i CasparZoetmulder); i Sa Muralla (Xavier Domènech i Núria Meléndez).
TV3 09/08/2018 Rols de parella

“Germans Roca”
L’AGULLA DE CASTEL, CALA S’ALGUER I LA PINEDA D’EN GORI (PALAMÓS) Des del foodtruckdel programa, el presentador Llucià Ferrer i el xef Carles Tejedor, conversen amb els germans Josep i Joan Roca, tot menjant a la pineda d’en Gori.
TVE 15/07/2018 Atleta gourmet

“El Baix Empordá, de Palamós a Pals”

PLATJA DE LA FOSCA, PLATJA GRAN DE PALAMÓS (PALAMÓS), RIERA AUBI, PASSEIG DE SANT ANTONI, TORRE DELS PERPINYÀ I TORRE VALENTINA (CALONGE i SANT ANTONI) El cuiner i presentador Íñigo Urrechu, visita l’Empordanet mentre corre pels camins de ronda i per la Via Verda. Hi participen el carnisser Jordi Prujà, el peixater J. Tejedor; la cuinera del restaurant la Xicra, Anna Casadevall.
TV3 06/07/2018 “Cap Roig, una historia d’amor” CAP ROIG, CALA D’EN MASSONI (PALAFRUGELL/MONT-RAS)

Documental que parla de la creació del castell i elsjardins de Cap Roig per part de NicholàsWoevodsky “el Russ” i Dorothea Webster “la Russa”. Hi participen Joan Cortey, Xavier Febrés i Ramon Roqué.

TV3 03/08/2017

Joc de Cartes

“Millor terrassa de la Costa Brava”

PLATJA DE L’ILLA ROJA, CAP SA SAL, AIGUAFREDA, SA TUNA, PUNTA DES PLOM (BEGUR) , FAR DE SANT SEBASTIÀ, PUNTA DE SA TORRE, EL CANADELL, PORT BO (CALELLA DE PALAFRUGELL), CALA MARGARIDA, PORT MARINA, PORT DE PALAMÓS (PALAMÓS El cuiner Marc Ribas ens presenta els tres establiments que aspiren a guanyar el concurs. Són els següents: Tragamar (Raquel Tarruella i Marc Puig), L’Aixart (Jordi Masip i Eva Padró), i el Vintage (David Maronda i Adrià Peiró).
TV3 20/06/2017

Divendres

"L'Escala"

ARCADA DEL PORTITXOL, PLATJA GRAN , EL CARGOL, ROCA DEL FRARE i TORRE MONTGÓ L’Espartac Peran presenta un nou capítol del Divendres a l’Escala. Intervenen Lurdes Boix (arxivera i directora del Museu de la Sal), elsanxovers Martí Callol, Francesc Moner “el Xillo”, Jonàs Mallart Sureda i Rosa Hostench; el cuiner Jordi Jacas del Molí de l’Escala, Isaac Moya i Boris Weitzman del Projecte Sèpia; i els alumnes de l’Escola de Música.
TV3 19/06/2017

 

Divendres

“L’Escala (Ruïnes d’Empúries)”

 

PLATJA DEL MOLL GREC, LA PUNTA , ROCA DEL CARGOL EspartacPeran fa un repàs al pas de les cultures gregues i romana per Empúries, de la mà de l’historiador Josep M. Solé i Sabaté i la técnica de Difusió MAC Empúries, Yolanda Puigdevall. També els acompaña Jordi Jacas, cuiner del Molí de l’Escala.
TV3 31/05/2017

Divendres

"Tamariu"

COVA D’EN GISPERT (BEGUR); REC DELS ARBRES, CALA LLARGA, CALA MARQUESA, CALA GRAN D’AIGUA XELIDA, PUNTA D’ESGUARD, SES TRONES, PLATJA DE TAMARIU, ROQUES DES PORTIÓ, BASSES DEL BURRO, LA MUSCLERA, ILLA DE SA GALERA, CALA PEDROSA, CALA DE GENS O EL CAU i El FAR DE SANT SEBASTIÀ (PALAFRUGELL) L’Espartac Peran, l’Anna Boadas, l’Oriol Soler, en Dani Ramírez i l’Helena Vila ens presenten els següents reportatges : “Candidatura de la Unesco per què els camins de ronda siguin Patrimoni Mundial”, “Projecte de les Víes Braves” , “En caiac per la Costa Brava”, “Fonsmarí de Tamariu”, i “El far de SantSebastià”.
TV3 22/03/2017

Divendres

"Blanes"

CALA FORCANERA (BLANES) L’Espartac Peran ens presenta el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, creat pel Dr. Faust. Hi participen el meteoròleg Dani Ramírez, el gerent Josep Borrell, el mestre jardiner Jordi Fàbregues, i els responsables Ivan Soto i Ventura Torroella.
TV3 20/03/2017

Divendres

"Blanes"

PLATJA GRAN iSA PALOMERA (BLANES) Programa dedicat al municipi de Blanes on intervenen Oriol Soler i també els periodistes blanencs Fina Brunet, Rafel Bagot i Marc Pérez, entre d’altres convilatans.
WDRWunderschön 19/03/2017 “Costa Brava. Ganz Anders” PLATJA DE LLANÇÀ, EL CAMELL, L’ÀLIGA, CALA CULLERÓ, CALA CULIP, CALA JUGADORA, CAP DE CREUS, PORTLLIGAT (CADAQUÉS); EMPÚRIES, ARC DES PORTITXOL (L’ESCALA); CALA GRAN D’AIGUA XELIDA, PUNTA D’ESGUARD, PLATJA GRAN D’AIGUA XELIDA, PLATJA DEL PORTBÓ, PORT PELEGRÍ, CALÇOTETS D’EN NIELL (PALAFRUGELL); CALA ESTRETA (PALAMÓS); PUNTA D’EN BOSCH (SANT FELIU DE GUÍXOLS), PLATJA I PONTS DE CANYET (SANTA CRISTINA D’ARO; PUNTA DE POLA (TOSSA DE MAR);PLATJA DE FENALS, PUNTA D’EN SUREDA, FREU DES BOT (LLORET DE MAR) Reportatge que parla de les Vies Braves al sector de la Costa Brava. Hi participen el cuiner Quim Casellas, els cantaires Josep Bastons, Carles Casanovas, Pep Nadal I Mineu Ferrer. L’arqueòleg Joaquim Tremoleda, el biòleg Evarist March , el guía Pau Calero, l’artista Maria Solà, Jordi Artigas del Museu Gala Dalí.
TV3 21/12/2016 Espai Terra

“Sa Roncadora”

SA RONCADORA (PALAFRUGELL) Enmig d’una llevantada l’Eloi Cordomí es desplaça a la Costa Brava per enregistrar imatges de sa Roncadora ( una escletxa per on surt l’aigua propulsada, talment com si d’un guèiser es tractés).
L’acompanyen el fotògraf Jaume Cusidó i l’informador Josep Castelló.
TV3 26/10/2016 Catalunya Expirience

“Angela May VO”

EMPURIABRAVA i PALAMÓS La periodista Ivana Miño presenta el capítol on es convida la presentadora i “foody” de Singapur Angela May.
Hi apareixen els germans Roca i la Carme Ruscalleda.
TV3 26/09/2016 Espai Terra

“De Sant Antoni de Calonge a la cala de la Roca del Paller”

RIERA DE CALONGE, TORRE VALENTINA, ROCA DELS MUSCLOS, TORRE DELS PERPINYÀ, ROQUES PLANES i CALA DE LA ROCA DEL PALLER (CALONGE) El meteoròleg Dani Ramírez ens mostra el camí de ronda que va de Sant Antoni de Calonge fins a la cala de la Roca del Paller. Pel camí entrevisten el vídeo afeccionat Martí Gafas, i el turista Jofre Juangran.
TV3 19/09/2016 Espai Terra

“Del far de Sant Sebastià a Aigua Xelida, la costa de l’Empordà més brava”

LLAFRANC, SANT SEBASTIÀ, TAMARIU, AIGUADOLÇA, PLATJA GRAN D’AIGUA XELIDA I PLATJA DE LA FONT (PALAFRUGELL) El meteoròleg Dani Ramírez camina pel camí de ronda en direcció a Aigua Xelida, on hi entrevista el veí Pere Soler “Nyaca”. Al reportatge es passa per alt el fet que Tamariu no connecta amb Aigua Xelida, per culpa de dos xalets que tenen la servitud de pas segrestada, infringint la Llei de Costes.
TV3 12/09/2016

Espai Terra

"LLençà"

LES CARBONERES, PLATJA DE LA GOLA, EL CASTELLAR, DIC DE LLEVANTAMB EL BANC DEL PEIX i LA PLATJA DEL CROS (LLANÇÀ) El meteoròleg Eloi Cordomí visita la costa de Llançà. Entrevista Carles Bros, l’autor de la pintura al dic de Llevant; i en Toni Ros, el qual es dedica a l’art de col•locar munts de pedres amb equilibri.
TV3 14/07/2016 Els Matins

“Racons de Catalunya: la cala de l’illa Roja i els arrossars de Pals”

CALA DE L’ILLA ROJA (BEGUR) I ARROSSARS DE PALS La periodista Montse Jené ens presenta la platja de l’illa Roja (Begur) de la mà del pescador Florià Pi Romaní. A continuació, l’Esther Reig de Turisme de Pals, ens explica el funcionament del Molí de Pals i els arrossars.
TV3 12/07/2016 Espai Terra

“La Costa Brava vista des del dron” (els camins de ronda)

PORTBOU, PORT DE LA SELVA, CALA GALLADERA (CADAQUÉS), PLATJA GRAN D’AIGUA XELIDA, SES TRONES,TAMARIU, SALT D’EN GATZAI, SALT DE ROMABOIRA, FAR DE SANT SEBASTIÀ, VENÈCIA, PUNTA DE LA TORRE, PLATJA DEL PORT BO, (PALAFRUGELL), CAP DE PLANES (MONT-RAS PALAMÓS) Irma Pina i Tomàs Molina entrevisten l’historiador i director de camideronda. com. Dani Ponseti. Al reportatge, que repassa a vista de dron el tram que va de Calella de Palafrugell a Tamariu, també hi participa el nedador d’aigües braves, Marc Caballé.
TVE 20/01/2016 España entre el cielo y la tierra

“Una costa muy brava"

PUNTA DE L’AUCELLETA (PORTBOU); LA BETA BLANCA (COLERA), LA GOLA, PLATJA DEL MORER (LLANÇÀ); FAR DE S’ARENELLA, PUNTA DE LA CREU, PLATJA GRAN (EL PORT DE LA SELVA), ES CAMALLERÍS, PORTLLIGAT, PORT DOGUER (CADAQUÉS) CALA MONTJOI, PUNTA FALCONERA I SANTA MARGARIDA (ROSES), EMPURIABRAVA (CASTELLÓ D’EMPÚRIES); EMPÚRIES, LES MUSCLERES, EL CARGOL, RIELLS i CALA MONTGÓ (L’ESCALA);CALA FERRIOLA, LA FORADADA, NEGRE DEL FALAGUER, ILLES MEDES I L’ESTARTIT (TORROELLA DE MONTGRÍ);PLATJA DE PALS; SA TUNA i FORNELLS (BEGUR); TAMARIU, LLAFRANC, CALELLA, CAP ROIG, ILLES FORMIGUES (PALAFRUGELL), LA FOSCA, CAP GROS (PALAMÓS); TORRE VALENTINA* (CALONGE); PLATJA D’ARO, LA CONCA, S’AGARÓ; CALA DE L’AMETLLER, PUNTA DE GARBÍ (SANT FELIU DE GUÍXOLS), TOSSA DE MAR; SA CALETA, LA DONA MARINERA, CASTELL DE SANT JOAN (LLORET DE MAR) i BLANES Capítol dedicat al litoral gironí, d’una sèrie de documentals que repassen el litoral d’Espanya.
Canal viajar 2016

Lujo junto el Mediterràneo

"Costa Brava"

(temporada 1ª, episodi 1º)

CALA MARQUESA, CALA D’AIGUAXELIDA, TAMARIU (PALAFRUGELL); CALA PORTOPÍ (TOSSA DE MAR) Primer programa d’una sèrie on el disseyadorarquitectònic Charlie Luxton dóna a conèixer el paisatge escarpat de la Costa Brava. Un lloc interessant que atrau a moltes persones estrangeres que hi compren cases de somnian arran del mar.
TVR.
Televisió Ripollès
16/11/2015 Caminant per Catalunya

“Palamós- Calella de Palafrugell”
PLATJA DEL PORT BO, CALA DEL GOLFET, CAP ROIG (PALAFRUGELL), CALA DEL VEDELL, CALA DEL CRIT (MONT-RAS), LES ILLES FORMIGUES (PALAFRUGELL/PALAMÓS), CALA ESTRETA, CALA DELS CORBS, CALA DELS CANYERS, LA FORADADA, PUNTA DE SA CORBATERA I POBLAT IBÈRIC, PLATJA DE CASTELL, CALA DE S’ALGUER, CASTELL DE SANT ESTEVE i PLATJA DE LA FOSCA (PALAMÓS) La guia i presentadora Maria Clara Martinez ens convida a recórrer el camí de ronda que va des de la Fosca a la platja del Port Bo a Calella de Palafrugell.
TV3 21/10/2015 Catalunya experience

“Caldes de Montbui- Costa Brava-Barcelona”

PORT DE SES ORATS, PORT DE FORNELLS, PORT D’ESCLANYÀ, AIGUABLAVA (BEGUR), CALA VENTOSA, CALA LLARGA, PLATJA D’EN GOTES, FAR DE SANT SEBASTIÀ, LLAFRANC, CALELLA DE PALAFRUGELL (PALAFRUGELL), CALA DE L’AMETLLER I CALA DEL MOLÍ (SANT FELIU DE GUÍXOLS) La Ivana Miño acompanya la parella polonesa, formada per la presentadora Beata Tadla i el meteoròleg a Jarek Kredt. Visiten Caldes de Montbui, Barcelona i la Costa Brava.
Hi intervenen el pescador Ramon Deulofeu de Fornells, el restaurador Santi Colomines d’Aiguablava, el grup d’havaneres Portbó, i finalment, l’Albert Gironès com a creador de la via ferrada de Sant Feliu.
TV3 04/10/2015 Salpem

“L’Estartit”

MEDA GRAN, MEDA XICA, EL MEDALLOT i EL CARALL BERNAT I L’ESTARTIT Corsari Negre, la periodista Marta Gibert entrevista el cantautor Lluís Llach. Hi surten també l’historiador Xavi Puyol, el pescadors Joan Messeguer i August Prats; el xef Toni Cabrera, el submarinista Johnny Murray i la seva filla Tània.
TV3 30/09/2015 Catalunya experience

“Girona”

SANT PERE DE RODES, EL PORT DE LA SELVA, FAR DEL CAP DE CREUS, CULIP, PORTLLIGAT, CADAQUÉS, OLOT, SANTA PAU… La Ivana Miño convida la parella nord-americana Trevor (realitzador audiovisual)i la Cori, a conèixer diferents indrets de l'Alt Empordà i de la Garrotxa. Hi participen el pescador Manu Perelló i el restaurador Pere Vehí, entre d’altres.
TV3 20/09/2015 Salpem

“Roses”

CALA JÓNCOLS, EL CLOT DEL BOC, CAP NORFEU, PLATJA DEL BONIFACI I PORT DE ROSES Marta Gibert entrevista la dissenyadora Cèlia Vela a bord del catamarà Màgic.
Hi participen també els windsurfistes Oriol Galí i Hugh Gardon, el pescador Carlos Miralles, el monitor de caiac Pau Calero, el gelater Vicenç Vañó, l’enòleg Juanma Gómez i el cuiners Marlon Veitl i Javier Cabrera.
TV3 16/09/2015 Espai Terra

“Lloret de Mar”

PLATJA GRAN DE LLORET, LA DONA MARINERA, CALA BANYS, PLATJA DE FENALS, ILLA DES BOT, CALA BOADELLA, PLATJA DE SANTA CRISTINA I TREUMAL (LLORET DE MAR) Dani Ramírez fa una excursió pel litoral lloretenc. Hi participen el monitor de surf de rem Xevi Marina, el biòleg Santi Escartín, els embaixadors de Lloret Turisme Vicenç Martínez i Roser Mas.
TV3 13/09/2015 Salpem

“Sant Feliu de Guíxols”

PLATJA DE SANT POL, CALA DEL CRANC, COVA DE LES RATES PENADES, ELS SECAÏNS, PUNTA DE GARBÍ, PORT DE SANT FELIU (SANT FELIU DE GUÍXOLS) La periodista Marta Gibert entrevista la també periodista Gemma Nierga per a parlar del municipi baix empordanès. Al capítol, hi surten entre d’altres, Albert Gironès sr. i Albert Gironès jr. de la via ferrada; Santi Isbert del surf de rem; Carmelo Martínez patró de la barca Costa Dorada II; Joan Mont i Paquita Vendrell de la benzinera i Marc Gascons del restaurant Els Tinars.
TV3 09/09/2015

Espai Terra

"El Cap Ras"

PLATGES DEL BORRÓ, LES CONQUES (COLERA); EL BRAMANTiELSBÚNQUERS DE CAPRAS (LLANÇÀ) L’Eloi Cordomí visita el bonic paratge del cap Ras. Al reportatge intervenen el guia Josep Maria Cardoner, i la sommelier Laura Masramon de la finca Garbet.
TVCB 13/08/2015 Tot recordant

“Salvament Marítim"

SANT FELIU DE GUÍXOLS Lluís Molinas entrevista Josep Maria Vicens, el qual parlarà del Museu de Salvament Marítim de Sant Feliu de Guíxols.
TV3 10/03/2015

Espai Terra

"El pòrtal de la Costa Brava"

PLATJA DE TREUMAL, S’AGUIA, ES FRARE, CALA DE SANT FRANCESC O CALA BONA, ES VIVER, MARIMURTRA, ES CONVENT, BARRI DE S’AUGUERiSA PALOMERA (BLANES) El meteoròleg Dani Ramírez fa un repàs al litoral de Blanes. En diferents trams,el camí de ronda resulta interromput i no té continuïtat a primera línia. Durant el recorregut hi apareixen alguns vilatans, com per exemple, uns membres dels Fondistes Blanes. Tanmateix, es repassa el vocabulari típic de la vila costanera.
TV3 06/07/2015 Espai Terra

“Vies Braves a Portbou”

CALA DEL PI, LES TRES PLATGETES i LA PLATJA PETITA (PORTBOU) L’Eloi Cordomí nedarà un trajecte de 600 metres al litoral de Portbou. Ho farà en companyia de Lluís Turon i Pat Bros, impulsors i dinamitzadors de les Vies Braves. La tornada la faran pel camí de ronda.
TV3 29/06/2015 Els Matins

“Platja de Castell”

LA FORADADA DE CASTELL, PLATJA DE CASTELL i S’ALGUER (PALAMÓS) La periodista Montse Jené ens proposa fer una visita a la platja de Castell acompanyada del guia Raül Mata.
TV3 16/06/2015 Divendres

“Castell/ Platja d’Aro/ s’Agaró”

CAMÍ DE RONDA DE S’AGARÓ, PUNTA D’ EN PAU, CALA PEDROSA, SA CONCA, PUNTA PRIMA, PLATA GRAN DE PLATJA D’ARO, CALA D’EN ROVIRA, SA COVA, CALA DEL PI, CALA DELS CANYERS I CALA DE LA BELLADONA (CASTELL-PLATJA D’ARO-S’AGARÓ) Programa dedicat al municipi baix empordanès, on participen el meteoròleg Dani Ramírez, Toni Herrera de Dive Diferent, Jaume Ramot del grup Natura Sterna, Anna Encesa de l’hotel La Gavina, i el grup d’havaneres Portbó amb la col•laboració de Neus Ma.r.
TV3 10/06/2015 Temps d’aventura

“En caiac per la costa de l’Empordanet”

CALA D’AIGUABLAVA, COVA D’EN GISPERT (BEGUR); COVA DE LA GAVINA, CALA MARQUESA, COVA DE CALA VENTOSA, LES AIGÜES MORTES, CALA GRAN D’AIGUA XELIDA, COVA DE L’ÀVIA CATALANA, TAMARIU, LLAFRANC, CALELLA (PALAFRUGELL); CALA SENIÀ, PLATJA DE CASTELL, S’ALGUER, CASTELL DE SANT ESTEVE I PLATJA DE LA FOSCA (PALAMÓS) Josep Mula ens acompanya a fer una ruta en caiac per un tram de costa del Baix Empordà. Hi participen el cap de premsa de l’Ajuntament de Palamós Joan Cama, Josep Colomer de l’hotel Trias), Cristina Mañas com a cap de la Llotja de la Cofradia de Palamós, Francesc Benaiges com a Patró de la Cofradia de Pescadors de Palamós, i Patricia Molinas de la Fundació Josep Pla).
8TV 29/05/2015 Deu n’hi dron

“ L’Empordà”

VINYES DE GARBET (COLERA), PORTLLIGAT, PLATJA GRAN (CADAQUÉS), EMPURIABRAVA (CASTELLÓ D’EMPÚRIES), RIU FLUVIÀ (SANT PERE PESCADOR), LES MUSCLERES i EL PORTITXOL (L’ESCALA), FIGUERES i PÚBOL  Diferents racons del litoral a vista de dron. Hi participen: Delfí Sanahuja com a enòleg del Castell de Perelada; Sergi Sánchez i Mar Rotger de l’escola Kite Experience; Israel Planas entrenador de surf de neu; Cristina Romero com a resident a Empuriabrava; Montse Aguer, directora del Centre d’estudis Dalinians; i finalment, Jordi Artigas coordinador de les cases-museu de Portlligat i Púbol.
TV3 27/05/2015 Divendres

“El Port de la Selva”

EL PORT (EL PORT DE LA SELVA) El meteoròleg Dani Ramírez explica com es genera la tramuntana des d’un poble encarat absolutament al vent del nord.

Sport 3
(BBC)

20/05/2015 La cuina de Rachel Khoo
“la Costa Brava”
SA TUNA i AIGUABLAVA (BEGUR)  La presentadora de cuina cosmopolita Rachel Khoo visita la Costa Brava i prepara una versió d’un plat a base de peix.
TV3 19/03/2015

Divendres

“Torroella de Montgrí/ L’Estartit”

MEDALLOT, MEDA GRAN, MEDA XICA, LES FERRANELLES, CARALL BERNAT, TASCONS GROSSOS, TASCONS PETITS i LA GOLA DEL TER Embarcats al vaixell Nautilus l’Espartac Peran entrevista l’historiador local Narcís Arbussé, i el director del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter, Marc Marí.
TV3 01/03/2015 Collita Pròpia

“El peix ”

LLANÇÀ, L’ESCALA AIGUABLAVA (BEGUR) I PALAMÓS La periodista Lídia Heredia ens parla del consum del que fem els catalans del peix propi. Pel que fa al sector de la Costa Brava hi participen el restaurador Josep Cervera (can Narra de Llançà), Santi Colomina (Toc al Mar d’Aiguablava), Santi Boquera (Espai peix de Palamós), Cisco Benaiges (Patró major de la Cofradia de Palamós) i Francisca Callol i Pepita Garcia ( saladores d’anxoves de l’Escala).
TV3 20/02/2015 El Foraster

“Portbou ”


PLATJA GRAN, EL PORT i EL PASSATGE WALTER BENJAMIN (PORTBOU)
Quim Masferrer visita el primer poble de la Costa Brava. Hi participen entre d’altres Josep Moradell amb la seva embarcació per mostrar la costa; Anna Maria Ribera o Maria Iglesias.
TV3 26/10/2014 30 Minuts

“Catalunya a la russa”

CAPELLA DE SANT JORDI DE TREUMAL (CALONGE), LA CONCA, S’AGARÓ (CASTELL-PLATJA D’ARO), CALA CANYELLES, CALA BANYS (LLORET DE MAR)
Reportatge sobre l’impacte que el turisme rus ha causat aquests darrers anys al sector immobiliari de la costa catalana.
TVR
Televisio Ripollès
14/10/2014 Caminant per Catalunya

“La via ferrada de Sant Feliu”
CALA DE L’AMETLLER, ELS SECAÏNS, LES BALELLES, CALA DEL MOLÍ , PORT DE SANT FELIU (SANT FELIU DE GUÍXOLS) El guia Antoni Llagostera ens porta a realitzar una excursió per la coneguda via ferrada de la cala del Molí. Intervé el seu creador, l’Albert Gironès.
TV3 30/09/2014 Espai Terra

“De Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols”

PLATJA GRAN, SA BAUMA, BANYERA DE SES DONES, ES SOT D’EN BOADA ( TOSSA DE MAR), PLATJA GRAN (SANT FELIU DE GUÍXOLS), S’AGARÓ, CALA DEL BARCO i SA CONCA (CASTELL-PLATJA D’ARO)
El meteoròleg Dani Ramírez ens ofereix una passejada pels litoral que va de Tossa de Mar a Platja d’Aro. No apareixen cap de les cales que hi ha entre Tossa i Sant Feliu.
TV3 25/09/2014 Divendres

“Pals”

LES BASSES D’EN COLL, OBSERVATORI DELS ARROSSARS i LA PLATJA DE PALS
Repàs als indrets turístics més interessants del municipi de Pals. Exerceixen de guies l’historiador i escriptor Agustí Alcoberro, i l’experta Esther Reig.
TV3 22/09/2014 Divendres

“Pals”

PLATJA DE PALS (ANTIGUES ANTENES DE RÀDIO LIBERTY)
A la secció Paraules en ruta, l’Espartac Peran i en Màrius Serra comenten el vocabulari local.
Hi col·laboren Baltasar Parera del Golf Platja de Pals; l’atleta Juanjo Díaz, vàries vegades Campió d’Espanya de pes; Josep, Joan i Lluís com a ex treballadors de Ràdio Liberty; Eva Sans, Narcís Subirana i Joaquim Ullán del Cercle Català d’Història, i finalment Jordi Balmanya, en representació dels canons espantaocells.
TV3 15/09/2014 Espai Terra

“De Palamós a Calella de Palafrugell”

PLATJA DEL CANADELL, EL PORT BÓ (PALAFRUGELL), CALA D’EN REMENDON, CALA ESTRETA, LA FORADADA , PLATJA DE CASTELL, S’ALGUER, EL POLVORÍ, PLATJA DE LA FOSCA, EL PORT COMERCIAL (PALAMÓS) i SANT ANTONI DE CALONGE
El meteoròleg Dani Ramírez ens ofereix una passejada pels camins de ronda del Baix Empordà.
TV3 04/09/2014 Espai Terra

“Geologia del Cap de Creus”

EL JONQUET, L’ILLA DE PORTLLIGAT, PORTLLIGAT, ILLA MASSA D’OR, EL CAMELL, L’ÀLIGA, EL CONILL, LA CARGOLINA, EL CONILL, EL GORIL·LA, CALA D’AGULLES (CADAQUÉS), EL CAP NORFEU, CARALL BERNAT i EL GAT (ROSES) Cori Calero ens ofereix una passejada per la geologia del Cap de Creus. Intervenen la geòloga Elena Druguet i el catedràtic de la Universitat de Huelva, Antonio Castro.
TVCB 03/09/2014 De costa a costa

Capítol 8

“Sender del Mediterrani”

CALA BANYS (LLORET DE MAR), CALA SANT FRANCESC, CALA FORCANERA I JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA (BLANES)
Darrer itinerari dels vuit que ressegueixen la Costa Brava. Hi participen el gerent del jardí botànic Marimurtra, Jaume Aulsat; els preparadors Carles Castellà i Rafa López del gimnàs Feel Fitness&Flow. Els presentadors acaben com sempre amb un bon tec a l’Hivernacle del port de Blanes..
TVCB 27/08/2014 De costa a costa

Capítol 7

“Tossa i Lloret de Mar”

PLATJA DE TOSSA, PLATJA DES CODOLAR, VILA ROMANA (TOSSA DE MAR), PLAJA GRAN, SA CARAVERA, LA DONA MARINERA
Setè capítol del programa De costa a costa. Intervenen l’historiador Mario Zuchitello, Guillem Bragulat de Quads Mopeds Guillem i Anna Mateu del restaurant Mas Romeu de Lloret.
TVCB 20/08/2014 De costa a costa

Capítol 6

“Platja d’Aro- s’Agaró”

CALA D’EN ROVIRA, PUNTA D’EN RAMIS, PORT D’ARO, PLATJA DE SA CONCA, PUNTA D’EN PAU i PLATJA DE S’AGARÓ (CASTELL-PLATJA D’ARO)
Sisè capítol del programa De costa a costa. Intervenen Tomás Tena del restaurant Chanel; Sílvia Alemany com a directora del Monestir de Sant Feliu de Guíxols; Pilar Giró com a comissària de l’exposició temporal Carmen Thyssen; i finalment, Tomàs Pla del Museu de les Joguines.
TVCB 13/08/2014 De costa a costa

Capítol 5

“Llafranc, Calella de Palafrugell, Palamós i Calonge”

LLAFRANC, PLATJA DEL CANADELL, PLATJA DEL PORTBO, PORT D’EN CALAU, PORT DE MALAESPINA, (PALAFRUGELL), LA FOSCA, S’ALGUER, PLATJA DE CASTELL, PLATJA D’EN ROCA, CALA DELS POTS I PORT MARINA (PALAMÓS)
Cinquè capítol del programa De costa a costa. Hi surten l’enòleg Miguel Coronado del celler Clos d’Agon i Manel Comas del mas Ponjoan de Calonge; Alex Palacios com a patró del veler Bravasail; l’instructor Sergi Casablanca del Dive Center Palamós; Jordi Fernández del restaurant Caleta Blava; i finalment, Sebastià Tejedor de Marisc i Peix Tejedor.
TVCB 06/08/2014 De costa a costa

Capítol 4

“L’Estartit- Begur”

PLATJA I PORT DE L’ESTARTIT, ILLES MEDES, PALS, BEGUR, AIGUA XELIDA (PALAFRUGELL)
Quart capítol del programa De costa a costa. Hi apareixen Gerard Geli del restaurant Pals Vicus i Lorna Charlton del celler Mas Oller de Torrent.
OLOT TV 06/08/2014 Viu la Costa Brava i el Pirineu de Girona

“Paratge de Tudela i el Cap de Mort”

TUDELA, CALA CULLERÓ, FAR DE CALA NANS (CADAQUÉS), CALA MONTJOI (ROSES), EL CAP DE MORT I LA COVA DE LES RATES PENADES (SANT FELIU DE GUÍXOLS)
Marta Puiguriguer d’Aigualnatura ens comenta el procés de recuperació del paratge de Tudela. A continuació en Xevi Martí de Blavamar ens presenta unes excursions amb caiac per Sant Feliu de Guíxols.
TVCB 30/07/2014 De costa a costa

Capítol 3

“De Roses a Empúries”

PLATJA DE LA PUNTA I PORT COMERCIAL (ROSES), AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ I EMPURIABRAVA (CASTELLÓ D’EMPÚRIES) Tercer capítol del programa De costa a costa. Hi prenen part Robby Jorge Van Hulsen (Túnel del Vent), Jaume Pagès del restaurant Bon Punt, i Simó Casanovas de la Cooperativa Empordàlia de Pau.
TVCB 23/07/2014 De costa a costa

Capítol 2

“Port de la Selva - Cadaqués”

SANT PERE DE RODES, PORT DE REIG, PLATJA GRAN (PORT DE LA SELVA), ILLA MASSA D’OR, PORTLLIGAT, PORT ALGUER (CADAQUÉS)
Segon capítol del programa De costa a costa. Hi surten Rafa Martín jr. de l’Enoteca MF, i Rafa Martín sr. del Celler Martín Faixó.
TVCB 16/07/2014 De costa a costa

Capítol 1

“Porbou- Llançà”

PLATJA GRAN DE PORTBOU, PLATJA DE COLERA, PLATJA DEL PORT, MURAL DE CARLES BROS, COVA I MIRADOR DEL CASTELLAR (LLANÇÀ)
Els presentadors Cristina Bauer i Francesc Puga enceten la primera etapa del programa De costa a costa. Hi participen Xavier Rivas del restaurant El Jovent (Colera) i Pau Calero de SK Kayak de Llançà.
TVE 15/07/2014 Capitán Q

“Cadaqués- l’Ametlla de Mar”

PORTLLIGAT, S’ALQUERIA (CADAQUÉS), CALA CANYELLES (ROSES) I CANALS D’EMPÚRIABRAVA (CASTELLÓ D’ EMPÚRIES)
Primera etapa de la sèrie televisiva Capitán Q, on el navegant càntabre Quico Taronjí dóna la volta al litoral d’Espanya amb una espècie de caiac- catamarà.
TV3 19/06/2014 Divendres

“Cadaqués”

PLA DE TUDELA, CALA CULIP,CAP DE CREUS, S’ENCALLADORA, COVA DE S’INFERN, PORT LLIGAT, ES POAL, PLATJA GRAN, SA CONCA I ES FAR DE CALA NANS (CADAQUÉS) L’activista cultural Pere Vehí ens porta a fer un tomb pel casc urbà. Després, els guies Xavier i Josep de Cadaqués Excursions Culturals ens ofereixen vàries rutes pel cap de Creus.
TV3 17/06/2014

Divendres

"Cadaqués"

PLATJA GRAN (CADAQUÉS), ES POAL I ES FAR DE CALA NANS Programa on intervenen Constantí Kontos (d’una coneguda nissaga de capbussadors d’origen grec), el cantant Pau Riba, el fuster i fotògraf Joan Vehí, i els pescadors José Luís “Isca” i Rafael Linares. Finalment, l’Espartac i en Pau es llancen vestits a l’aigua complint una suposada promesa.
TV3 16/06/2013

Divendres

"Cadaqués"

PLATJA GRAN (CADAQUÉS) Paraules en ruta en directe des de la platja Gran de Cadaqués. Es fa una exhibició de la tradició de portar es doll a es cap i de com es ballen ses Patacades.
TV3 29/05/2014

Divendres

"Begur"

AIGUABLAVA, PUNTA DES PLOM, SA TUNA i SA RIERA (BEGUR) Espartac Peran repassa la vida de la bailaora Carmen Amaya amb una entrevista a la seva amiga begurenca Carmen Aragonès. Més tard, la cantant Neus Mar presenta una ruta turística que passa per les cales de Begur.
TV3 14/05/2014

El foraster

"Llafranc"

FAR DE SANT SEBASTIÀ, PUNTA D’EN BLANC, PUNTA DEL FILFERRO Quim Masferrer viatja fins el Baix Empordà per conversar amb la gent de Llafranc. Hi participen Jordi Armadans, Emili Agustí, Albert Ribó, Quim Casellas, Maria Casellas, Josep Maria Casellas, Petra, Joan Font, Carles Bisbe, Eva Negre, Adela Pagès i Martí Moret.
TV3 08/05/2014

Divendres

"Sant Antoni de Calonge"

PASSEIG DE SANT ANTONI, TORRE VALENTINA, TORRE DELS PERPINYÀ, CALA DELS CORBS, CAP ROIG i CALA DEL CAP ROIG Meritxell Serra, de l’Àrea de Turisme i Comerç, ens recomana unes rutes turístiques a Sant Antoni. El meteoròleg Dani Ramírez parla de les Gavarres. Hi participen també el pastor Carlos Trijueque i el tècnic forestal Jordi Monge.
TV3 05/05/2014

Divendres

"Sant Antoni de Calonge"

PASSEIG DE SANT ANTONI Paraules en ruta, amb la participació del nedador Miquel Sunyer, l’empresari d’Erismar Jaume Garrigó, Montse Molla del Mas Molla, i Josep Fort en representació de la Trobada de vehicles clàssics.
TV3 03/12/2013 Sense ficció

“Entre el cel i la terra. La guerra dels aiguamolls
ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ (CASTELLÓ D’EMPÚRIES) Història del procés que aconseguí parar la construcció del projecte denominat Port Llevant als aiguamolls de l’Empordà.
TV3 27/11/2013 El Foraster

“El Port de la Selva”
PLATJA GRAN, EL PORT, EL CAP GROS... Capítol dedicat al bonic municipi alt empordanès del Port de la Selva. Hi participen entre d’altres, els pescadors Siset, o Salva Manera de la barca de tresmall San José.
33 15/11/2013 Thalassa

“El paisatge ”

ILLA MASSA D’OR, CALA JUGADORA, FAR DE CALA NANS (CADAQUÉS), CAP NORFEU (ROSES), EMPURIABRAVA i AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ (CASTELLÓ D’EMPÚRIES), PLATJA DEL RIUET (L’ESCALA), COVA DE BAIX DE COLS, PUNTA VENTOSA, LA FORADADA, CALA PEDROSA, ILLES MEDES (TORROELLA DE MONTGRÍ), PLATJA GRAN DE LLORET i CALA FORCANERA (BLANES) Reportatge on s’exposa el valor que té el paisatge (en aquest cas el de la Costa Brava). Hi participen el fotògraf Jordi Puig, l’escriptor Narcís Comadira, el director de la revista Sol Ixent, Mutur, i el naturalista Jordi Sargatal..
33 12/07/2013 Thalassa

“Cadaqués”

CALA CULIP, ILLA MASSA D’OR, COVA DE S’INFERN, PORTLLIGAT, PLATJA DE S’ARENELLA, ILLA DE S’ARENELLA, ES CUCURUCUC, ES POAL, PLATJA GRAN, ES LLANÉ I CALA NANS (CADAQUÉS)
Programa recopilatori dedicat a Cadaqués. Hi col·laboren el fuster i fotògraf Joan Vehí; els pescadors Antonio Giró sr. i Antonio Giró jr.; l’estudiós Arnald Plujà; els corallers Antoni Rossell, Constantí Kontos; l’arqueòleg submarí Xavier Nieto; el col·leccionista Joan Manuel Tajadura; els mestres d’aixa Quique i Marce; Quico Despuig; i Xavier Hernández “Mutur”, director de la revista Sol Ixent.
DVD 2013 Video

“Live love Costa Brava i Pirineu de Girona”
CADAQUÉS, CALA MONTJOI(ROSES), EMPÚRIES I ROCA DEL CARGOL (L’ESCALA) ILLES MEDES, CALELLA DE PALAFRUGELL, CALA ESTRETA (PALAMÓS), TOSSA DE MAR, JARDÍ MAR I MURTA (BLANES) Vídeo promocional realitzat per Vicenç Asensio i produït per Visual 13 per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Fou el segon millor del Festival Finisterra Arrábida Film Art & Tourism de Portugal. Excel•lent treball a l’hora d’evitar mostrar els edificis-nyaps més impresentables del nostre litoral.
TV3 20/06/2013

Divendres

“Calella de Palafrugell”

EL CANADELL, PLATJA DEL PORT BÓ, SANT SEBASTIÀ, LLAFRANC, CALA PEDROSA, LES BASSES DEL BURRO, TAMARIU, AIGUA XELIDA, LLOFRIU La guia turística Sandra Bisbe, ens proposa tres rutes per gaudir a fons del municipi de Palafrugell.
TV3 20/06/2013 Divendres

“Calella de Palafrugell”

PLATJA DEL PORT BO Per aprofundir en l’obra de l’escriptor Josep Pla, l’Espartac Peran entrevista l’Anna Aguiló (Directora de la Fundació Josep Pla) i el Professor de Teoria Literària, David Viñas.
TV3 19/06/2013 Divendres

“Calella de Palafrugell”
PLATJA DEL PORT BO Tertúlia i cants d’havaneres a la platja del Port Bo. Hi són convidats: Josep Bastons, Neus Mar, Pep Nadal, Jordi Grau, Jordi Rubau, “Xiqui” Ramon, Lluís Bofill, Xevi Jonama i Emilio Sánchez.
TV3 18/06/2013 Divendres

“Calella de Palafrugell”
PLATJA DEL PORT BO Mentre el restaurador Pere Bahí repassa la cuina típica del país, l’Àngela Martí del Museu del Suro de Palafrugell, ens comenta l’origen d’aquesta indústria característica del municipi.
TV3 17/06/2013 Divendres

“Calella de Palafrugell”
PLATJA DEL PORT BO A Paraules en ruta, l’Espartac Peran i en Màrius Serra repassen el vocabulari local.
Hi col•laboren Maria Bruguera i Carlos Serra (autors del llibre Coses sentides) i els informadors Josep Piferrer i Albert Sàbat.
A continuació el cuiner Joan Casellas ens ofereix una mostra de la cuina del peix i Pere de Prada ens parla de les embarcacions de vela llatina.
TV3 11/06/2013 Els documentals

“Els últims dies de Tom Sharpe a la Costa Brava ”
SANT SEBASTIÀ,
LLAFRANC,
PALAFRUGELL
Documental que ens mostra els darrers mesos de la vida de l’escriptor resident a Llafranc,
Tom Sharpe.
Hi apareixen la seva doctora i secretària Montse Verdaguer, l'editor Jorge Herralde, l'agent literària Glòria Gutiérrez, l'escriptor Màrius Serra, el periodista Llàtzer Moix, l'historiador Piers Brendon i el professor John Tyler..
TV3 06/05/2013 Hola Europa PARATGE DE TUDELA, L’ÀLIGA, LA MASSA D’OROS, COVA DE S’INFERN i PORTLLIGAT (CADAQUÉS) “Hola Europa!” és el tercer documental d’una trilogia de Maria Dolors Genovès, on es planteja cap on va Catalunya i el futur del país. El reportatge es fa acompanyar de vistes de diferents paratges emblemàtics de Catalunya.
TVE 20/09/2012 Comando Actualidad

“Mi pueblo es de postal. Cadaqués”

PORTLLIGAT, ES POAL I LA PLATJA GRAN (CADAQUÉS)
Reportatge sobre la vida a Cadaqués, on hi participen entre d’altres, el pescador Rafael Linares, la peixatera Núria Barrachina, la saladora d’anxoves Quimeta, o el pintor Ramon Moscardó.
TV3 06/05/2012 Hola Europa PARATGE DE TUDELA, L’ÀLIGA, LA MASSA D’OROS, COVA DE S’INFERN i PORTLLIGAT (CADAQUÉS) “Hola Europa!” és el tercer documental d’una trilogia de Maria Dolors Genovès, on es planteja cap on va Catalunya i el futur del país. El reportatge es fa acompanyar de vistes de diferents paratges emblemàtics de Catalunya.
TV3 01/05/2012 Terreny personal

“L’Empordanet ”
ULLASTRET, FITOR, PALS, CAP DE LA BARRA, ILLES MEDES (L’ESTARTIT), CASTELL DE SANTA CATERINA (TORROELLA DE MONTGRÍ), PORT DE SES ORATS, AIGUABLAVA, ES TRAMADIU, COVA D’EN GISPERT (BEGUR), CALELLA (PALAFRUGELL), CALA ESTRETA, PASSEIG DE PALAMÓS (PALAMÓS), ROQUES PLANES (CALONGE) Primer capítol del programa Terreny personal, dedicat al territori que Josep Pla batejà com l’Empordanet.
Hi prenen part entre d’altres: l’arrossaire de Pals
Albert Grassot; els productors musicals de la Bisbal Marçal Lladó, Xavier Riembau, Ramon Ponsatí; l’escriptor Antoni Puigvert; la calellenca d’adopció Eulàlia Gili que també és membre de l’Entitat Arítjol/Salvem el Crit; el masover i pastor de Fitor Carlos Trijueque; el pescador de l’Estartit Joan Massagué; i finalment, la cantant Sílvia Pérez Cruz.
Amb breus intervencions també hi col•laboren els alumnes de l'Escola Francesc Cambó de Verges.
33 20/04/2012 Thalassa

“La Costa Brava en caiac”
ES JONQUET, COVA DE S’INFERN, S’ENCALLADORA, CULIP, CALA FREDOSA, PORT LLIGAT (CADAQUÉS), CASTELL D’EN PLAJA, CASTELL DE SANT JOAN, FREU DES BOT (LLORET DE MAR) Seguint les passes de l'austríac Paul Fidrmuc, el qual pel 1948 va publicar el llibre "Una piragua en la Costa Brava", s’enceta una segona etapa de navegació hivernal en caiac. Hi apareixen Xavier Hernández (president de l’Escola den Mar de Cadaqués), Lluís Torrent (professor d’educació física),
Narcís Martí (organitzador de la travessia Transfreu) i Narcís Fors (constructor de caiacs).
33 13/04/2012 Thalassa

“La Costa Brava en caiac”
LA FOSCA, PLATJA DE CASTELL, ELS CANYERS, CAP DE PLANES (PALAMÓS), ILLES FORMIGUES (PALAMÓS/ PALAFRUGELL), CALA D’EN MASSONI (MONT-RAS), ES PONT, LA BANYERA DE LA RUSSA, CAP ROIG, EL GOLFET, CALA PEDROSA, TAMARIU, LES AIGÜES MORTES, CALA MARQUESA, REC DELS ARBRES, COVA DE LA GAVINA (*erròniament com a cova del Bisbe) (PALAFRUGELL) I LA COVA D’EN GISPERT (BEGUR) En aquesta primera etapa de navegació en caiac, escoltarem alguns consells pràctics dels esportistes Marc Adroher, Narcís Fors, Borja Fontanet i Josep Flor. Més endavant intervindrà l’editor del llibre Una piragua a la Costa Brava, Antoni Paricio. Finalment, l’instructor i
empresari del caiac, Toni Albert, ens acabarà d’introduïr en aquest món apassionant de la navegació a flor d’aigua.
TV3 09/02/2012

No me les puc treure del cap

“Mort i espiritualitat”

CALA DE L’AMETLLER (SANT FELIU DE GUÍXOLS) Dins d’aquest capítol dedicat a les cançons amb espiritualitat, la jove Júlia, de Sant Feliu de Guíxols, expressa que quan li arribi la mort – esperem que sigui d’aquí mols anys- li toquin la peça Mediterráneo de Serrat.
TV3 02/02/2012 No me les puc treure del cap

“Cançó de l’estiu”
CALA MONTJOI (ROSES), CALA CULIP (CADAQUÉS) El publicista Oriol Villar comenta el rodatge a cala Montjoi de l’espot de cerveza Estrella Damm, amb el tema musical I wishThat I could see you soon del grup Herman Dune..
33 13/01/2012

Thalassa

“Les illes del Cap de Creus”

L’ILLA GROSSA I LA PLATJA DE GARBET(COLERA); EL CASTELLAR (LLANÇÀ); ILLA DE S’ENCALLADORA, COVA DE S’INFERN, L’ILLA MASSA D’OR I L’ILLA DE S’ARENELLA (CADAQUÉS) L’investigador llançanenc Arnald Plujà ens presenta les illes del Cap de Creus. Hi col•laboren l’enginyer agrònom Joan Albertí i el guarda de l’illa de s’Arenella, Antoni Giró.
33 30/12/2011 Thalassa

“La festa del peix a terra ”
ES CODOLAR, COVES DE POLA, SA PLATJA GRAN… (TOSSA DE MAR) Una iniciativa popular, encapçalada per l’activista cultural Carmelo Sallés, rememora l’antiga venda de peix en un carrer de Tossa de Mar.
TV3 12/12/2011 El Convidat

“amb Pilar Rahola”
PLATJA DE CADAQUÉS I PORTLLIGAT El periodista Albert Om se’n va a Cadaqués per ser el convidat de Pilar Rahola.
33 02/12/2011 Thalassa

“Els guardians de la llum ”
FAR DE S’ARENELLA (EL PORT DE LA SELVA), FAR DEL CAP DE CREUS (CADAQUÉS), FAR DE PUNTA PONCELLA (ROSES), FAR DE LES MEDES (TORROELLA DE MONTGRÍ- L’ESTARTIT), FAR DE SANT SEBASTIÀ (PALAFRUGELL), FAR DE LA PUNTA DEL MOLÍ (PALAMÓS) I FAR DE TOSSA Durant la dècada dels noranta es va suprimir oficialment el Cos de Faroners. Actualment existeixen uns tècnics de senyals marítims adscrits a les autoritats portuàries, que s’encarreguen del manteniment i funcionament dels fars i balises lluminoses. Intervenen al reportatge Miquel Molina del Servei de manteniment dels fars, l’ex faroner de Sant Sebastià, Àngel Casariego; l’Antonio Cebrián (coordinador de tots els fars de la Costa Brava) i el navegant Francisco Fernández.
33 25/11/2011 Thalassa

“Un mar de vinyes ”
SELVA DE MAR, SANT PERE DE RODES, CAP DE CREUS Didier Soto replanta de vinyes al mas Estela de Selva de Mar. Intervenen Núria Dalmau i François Bernadí, autors del Vi de Lluna.
TVE 27/10/2011 Racons

“Cap de Creus”
SANT PERE DE RODES,CALA CULIP, ILLA DE S’ENCALLADORA, COVA DE S’INFERN,CALA JUGADORA, PORTLLIGAT, PORT ALGUER (CADAQUÉS) Capítol dedicat al poble de Cadaqués i al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes. Intervenen Firmo Ferrer, Joan Vehí, Shigeyoshi Kayama, Antoni Pitxot, Arnald Plujà, Miquel Vilà, Rafel Linares, Anna Martín, Rafa Martín i Sònia Masmartí.
33 24/10/2011 GR Pirineus

“Terra, mar i presons medievals”
MEMORIAL BENJAMIN (PORTBOU), PLATJA DE GARBET(COLERA), CAP RAS I PLATJA DEL PORT (LLANÇÀ), CALA PRONA I LA PLATJA GRAN (EL PORT DE LA SELVA), SANT PERE DE RODES, VILAJUIGA, PEDRET I CASTELLÓ D’EMPÚRIES Nova ruta de GRP per l’Alt Empordà, amb un tram que correspon al Camí de Sant Jaume. Surten en aquest capítol el xef del restaurant Miramar, Paco Pérez; el guía de caiacs, Pau Calero; el pescador Salva Manera, i la pastora Caty Jacomet.
33 21/10/2011 Thalassa

“Pescadors de Cadaqués ”
PORT LLIGAT, S’ARENELLA, CALA BONA, CAP DE CREUS (CADAQUÉS) Treball dedicat als pescadors cadaquesencs. Hi apareixen l’Antonio Giró Sr. i l’Antonio Giró Jr. pescant sards. Més endavant intervé la seva dona Maria del Carme Caminada, el pescador Rafael Linares i la venedora de peix Núria Barrachina.
33 14/10/2011 GR Pirineus

“ Finisterre a la catalana”
EMPÚRIES, VILADAMAT, L’ARMENTERA, SANT PERE PESCADOR, EMPURIABRAVA; FAR DE PUNTA PONCELLA, CANYELLES, CALA MONTJOI i CALA JÓNCOLS (ROSES); PORTLLIGAT, CAP DE CREUS I SA PLATJA GRAN (CADAQUÉS) Capítol que, partint de les ruïnes d’Empúries acaba al Cap de Creus.El presentador Marc de las Heras conversa amb el carnisser i xarcuter Ricard Josep Lavallol, la padrina Teresa Gubau, el fotògraf Carles Ginès, l’instructor de paracaigudisme Santi Corella i la dibuixant Vèlia Bach.
TVE 12/10/2011 “El Bulli, l’últim vals” CALA MONTJOI (ROSES) Documental dedicat al Bulli, restaurant que després d’haver estat cinc vegades reconegut com el millor del món, el 30 de juliol de 2011, va tancar les portes per a reconvertir-se en Fundació. El seu xef, Ferran Adrià, va servir un últim i espectacular sopar, acompanyat dels qui avui són els millors xefs del planeta.
33 06/10/2011 GR Pirineus

“ Begur- L’Escala”
PLATJA FONDA, FORNELLS(BEGUR), REGENCÓS, PALS, PERATALLADA,PALAU SATOR, ULLASTRET, SANT ISCLE, ULTRAMORT, VERGES, ULLÀ, TORROELLA DE MONTGRÍ, L’ESTARTIT, CAP DE LA BARRA, ILLES MEDES, CALA FERRIOLA (TORROELLA DE MONTGRÍ) Al segon programa d'aquest Gran Recorregut, "Petits plaers de l'Empordà", en Marc de las Heras comença fent un repàs a la Festa dels Indians de Begur i acaba a l'Escala parlant d’anxoves. Hi prenen part l’Albert Casabó (tabaler de la dansa de la mort de Verges), Raquel Gómez, (biòloga i submarinista), Quim Català (patró de vaixell) i Francesc Moner “el Xillu” (salador d’anxoves de l'Escala).
TVE 01/10/2011 Racons de verd

“El Cap de Creus”
EL CAP GROS (PORT DE LA SELVA), EL PLA DE TUDELA, CULIP, ES CAMALLERÍS [història de la balena], ILLA DE S’ENCALLADORA, COVA DE S’INFERN, PORTLLIGAT, PORT ALGUER, CALA NANS, ES CROSTONET, COVA DES BOU MARÍ (CADAQUÉS), DOLMEN DE LA CREU D’EN COBERTELLA, CAP NORFEU (ROSES) Programa dedicat a la botànica i la fauna del parc natural del Cap de Creus. Conviurem amb el guía ornitòleg Deli Saavedra, el coraller Joan Gimbernau, el nansaire Celestino Costa, el guarda Joan Torres, el pescador Pere Fortyuny i el professor Arnald Plujà.
TV3 08/09/2011 Divendres

“Llançà”
CAP DE CREUS, PLATJA DEL PORT, EL CASTELLAR i EL PORT DE LLANÇÀ Pau Calero ens mostra les excel·lències de Llançà a través d’una entrevista que li fa l’Espartac Peran.
CANAL VIAJAR Setembre 2011 A mesa puesta

“Costa Brava”
FINCA GARBET (COLERA), LLANÇÀ, CADAQUÉS, PALS; SA TUNA i AIGUABLAVA (BEGUR) i PALAMÓS El presentador Alfonso González fa una ruta gastronòmica per la Costa Brava. Hi participen entre d’altres, Josep Grassot, el pescador Llorenç Sais i els cuiners Paco Pérez, Mateu Batista i Pere Bahí.
TV3 14/07/2011 Espai Terra

“El Cap de Creus des de l’aire"
SANT PERE DE RODA, PARATGE DE TUDELA (CADAQUÉS) Cori Calero ens convida a visitar l’antic Club Med per comprovar com s’han ederrocat totes les construccions i s’ha eliminat la flora no autòctona. Hi participen Xavier Vilavella (Tècnic del Parc Natural) i Jana Sambola (agroecòloga).
TV2 11/07/2011 Con los seis sentidos

“Costa Brava (II)”

FIGUERES; LA FORADADA, ILLES MEDES, L’ESTARTIT (TORROELLA DE M./ L’ESTARTIT), PALS; SA TUNA, PUNTA DES PLOM, AIGUABLAVA (BEGUR), TAMARIU, LLAFRANC, CAP DE SANT SEBASTIÀ, PLATJA DEL PORTBÓ (PALAFRUGELL) i PLATJA GRAN DE PALAMÓS
Segon capítol del programa dedicat a la Costa Brava. Hi participen Josep Roca del Celler de can Roca, Albert Grassot de l’Arròs de Pals, Mariló Chacón del restaurant Sol Blanc; Oriol Blanes de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà; el cuiner Toni Izquierdo, Josep Mateu, Ramón Marlí com experts en la gamba; i finalment, Joan Cuadrat del restaurant La Gamba.
TV3 11/07/2011 Espai Terra

“Pals”
PALS , PLATJA DEL RACÓ I PLATJA DE L’ILLA ROJA (BEGUR) El meteoròleg Dani Ramírez i la cantant Elena Gadel passegen pel barri antic de Pals. Després faran el camí de ronda que va de la platja de Pals a la platja de l’Illa Roja (Begur).
TV3 08/07/2011 Espai Terra

“Coves de la Costa Brava”
AIGUABLAVA, COVA D’EN GISPERT (BEGUR), COVA DE LA CALA D’EN ROIG(PALAFRUGELL) L’Eloi Cordomí -acompanyat de la Teresa Oller i d’en Josep Castelló- matina per anar a veure la sortida de sol a la coneguda cova d’en Gispert. Més tard, el geòleg Carles Roqué els portarà a una altra cova, amb una entrada només apta per a persones experimentades.
C/33 08/07/2011 Thalassa

“La Tossa dels pescadors ”
PLATJA D’ARO, SANT FELIU DE GUÍXOLS, COVA D’EN CATEURA, CALA POLA, ES PALOMAR, PLATJA DES CODOLAR (TOSSA DE MAR) Programa dedicat a la pesca a Tossa. -Intervenen l’historiador Mario Zuchitello, els pescadors Toni Gotarda, Jordi Rabassa i Toni Rafí.
TV2 07/07/2011 Con los seis sentidos

“Costa Brava (I)”

ILLA GROSSA I PLATJA DE GARBET (COLERA), LLANÇÀ, SANT PERE DE RODES, PERELADA; PORTLLIGAT (CADAQUÉS), CALA MONTJOI (ROSES), EMPURIABRAVA, EMPÚRIES, L’ESCALA I LES ILLES MEDES Programa demostratiu de la cuina que s’ elabora a la Costa Brava. Hi participen Paco Pérez del restaurant Miramar, l’enòleg Delfí Sanahuja, Neus Ballester del restaurant ca la Neus; Joan Viñas del restaurant La Llar i Ferran Adrià del Bulli.
TV3 05/07/2011 Els Matins

“Un camí de ronda de Palamós a cap Roig”
PLATJA DE LA FOSCA, S’ALGUER, CASTELL, LA FORADADA, CALA ESTRETA, CAP DE PLANES(PALAMÓS) L'Eloi Cordomí ens proposa caminar un tram de 5 quilòmetres pel camí de ronda que va de Palamós a cap Roig.
TV1 22/06/2011 Racons

“Del Far de Sant Sebastià a Calella”
COVA DE LA GAVINA, CALA MARQUESA, CALA LLARGA, LA GALERA, CALA DE GENS, SANT SEBASTIÀ , LA MARINEDA, JARDINS DEL CAP ROIG (PALAFRUGELL) Programa dedicat al poble de Palafrugell i els seu litoral. Hi participen entre d’altres l’Albert Muñoz, Josep Bastons, Carles Bisbe, Maria Àngels Martí, Paco Cardona, Montse Bonet, Miquel Ros, Anna Aguiló, Núria Avellí, Pep Espadalé, Tano Pisano i el grup Port Bó.
TV3 08/05/2011 Espai Terra

“Ruta geològica”
S’AGARÓ Toni Nadal ens presenta el geòleg David Brusi, el qual ens proposa una passejada geològica a través del camí de ronda de s’Agaró.
C/33 29/04/2011

Thalassa

“Joan Vehí. La mirada de Cadaqués ”

CALA CULIP, CADAQUÉS, CALA JÒNCOLS Joan Vehí, a part de ser el fuster de Salvador Dalí, ha estat el fotògraf del Cadaqués més singular.
C/33
25/02/2011
Thalassa

“El somni de Carl Faust ”

CALA FORCANERA, PUNTA DE SANTA ANNA i BLANES
Reportatge sobre Carl Faust, creador del conegut jardí botànic Mar i Murtra de Blanes. Intervenen Carles Bas, Tomàs Llorens, Iosune Ruiz i el biògraf Josep M. Camarasa.
C/33 11/02/2011 Thalassa

“El tresor de cala Prona ”
EL PORT DE LA SELVA, CALA PRONA Cala Prona és una cala del Cap de Creus molt preuada per la pesca de la bolitxa. Intervenen el pescadors Miquel Puignau, Salva Manera i el biòleg Josep Lloret.
La Sexta 09/01/2011 Carreteras secundarias

“Tossa de Mar ”
ES CODOLAR. COVA DES BERGANTÍ, MAR MENUDA i SA BANYERA DE SES DONES (TOSSA DE MAR) Pau Cavaller ens presenta les singularitats del poble de Tossa de Mar. Entre d’altres convidats, hi apareix l’advocat Martí Pujals i l’estudiant Carme Tapia.
C/33 31/12/2010 Thalassa

“El fotògraf dels pescadors ”
PORT DE L’ESCALA, LA CLOTA (L'ESCALA) CALA MONTGÓ, ILLOTS DE LA FERRIOL, LA FORADADA (TORROELLA DE MONTGRÍ) El fotògraf Miquel Bataller, fa anys que es dedica a fotografiar la vida dels pescadors de l’Escala. Al reportatge apareixen els pescadors Joan Callol, Miquelet Guri, Enric Casadevall i Francesc Mas. També la directora del Museu de l’Anxova i de la Sal, Lurdes Boix; els cuiners Pere de Moral i Pau López, i finalment, la Georgina Regàs que és la presidenta de l’Slow Food.
TV3 12/11/2010 El convidat EMPÚRIES I L’ESCALA El periodista Albert Om viatja fins l’Empordà per visitar l’actriu Montserrat Carulla.
CUATRO
06/11/2010
Tu vista preferida
CAP DE CREUS, CALA FREDOSA (CADAQUÉS)
El cantant i artista Miki Puig defensa Cadaqués i el Cap de Creus, com escenari per guanyar la millor vista preferida d’Espanya.
C/33
29/10/2010
Thalassa

“Els Mörker. Nissaga de bussejadors”

SANTA MARGARIDA, PLATJA DE ROSES, CANYELLES, EL LLEDÓ I CAP NORFEU(ROSES)
Bernd i Barbara Mörker fa més de trenta anys que van establir un centre i escola de submarinisme a Santa Margarida (Roses). Ens mostren unes excel·lents filmacions antigues i parlen també de la seva lliuta a favor de la conservació del fons marí.
C/33
22/10/2010
Thalassa

“El sentinelles de la costa”

FORNELLS i AIGUABLAVA (BEGUR), CANADELL, PLATJA DEL PORT BO (PALAFRUGELL), CAP DE PLANES I CALA CORBS (PALAMÓS)
L’entitat ecologista Salvem el Crit, a través dels seus membres Jordi Cruz, Eulàlia Gili i Josep Piferrer, exposa la passivitat de les administracions a l’hora d’evitar la degradació dels prats de posidònia al paratge de Castell-Cap Roig. El documental va acompanyat de les valuoses filmacions del Fons Ricard Gili, conservades a l’Arxiu Municipal de Palafrugell.
TV2
08/10/2010
El escarabajo verde

“Pescar con reservas”

AIGUABLAVA, ILLES FORMIGUES, S’ALGUER, PALAMÓS, LLAFRANC

Capítol dedicat a la sobreexplotació de la pesca. Primerament, al litoral de Barcelona i després a través de la futura Reserva Marina de les Illes Formigues. Intervenen entre d’altres Joan Rochés (Ass. Pesca Recreativa), Margarida Casadevall (biòloga), Toni Esteve (pesca submarina), Francesc Benaigues( Patró Major de la Cofradia de Palamós) i J.L. Casals (Club de submarinisme).

TV COSTA BRAVA
 10/2010 Tot recordant

“les Illes Medes"

ILLES MEDES El periodista Lluís Molinas entrevista el tècnic de l’àrea protegida de les Medes, Àlex Lorente, per conèixer sobre el terreny la realitat de l’arxipèlag i més concretament l’illa Gran.
La Sexta 26/08/2010 Quien vive ahí CALA PORTO PI I CAP DE BOU (TOSSA DE MAR) Reportatge d’un xalet de superluxe al terme de Tossa, penjat literalment en un penya-segat. Mentre els seus amos en gaudeixen, dessota mateix, el camí de ronda pateix la problemàtica del pas tancat.
La Sexta 26/08/2010 Notícias PLATJA DE L’ILLA ROJA (BEGUR) i CAP ROIG (PALAFRUGELL) Comentari sobre el risc que corren els joves banyistes quan es llancen de dalt els espadats.
Tele 5 10/08/2010 Verano a tope EMPURIABRAVA, CALELLA DE PALAFRUGELL, PLATJA DE CASTELL, PALAMÓS, TOSSA DE MAR, LLORET DE MAR I BLANES Especial dedicat a enfocar la diversió estiuenca de Sitges i la Costa Brava.Tot plegat a base de barrejar tòpics comercials com són el sexe, el luxe, el freakisme i l’alcohol amb les havaneres o la gastronomia.
C/33 15/07/2010 Espai Terra “Fem un vol” ILLES FORMIGUES, PLATJA DE CASTELL, S’ALGUER, LA FOSCA, CALA DEL VEDELL (MONT-RAS) I PUNTA D’EN BOSCH (SANT FELIU DE GUÍXOLS)
* aquestes dues darreres per error
La reportera Cori Calero entrevista el Tècnic de la Càtedra d’Estudis Marins, Jaume Badias, que ens parlarà del poblat ibèric de Castell. Després, Raül Mata ens ensenyarà a fer nusos mariners.
TV3 08/07/2010 Divendres L’ILLA MATEUA, LES CAMBRES, CALA MONTGÓ (L’ESCALA) CALA MONTGÓ, COVA DE LA SAL, COVA DEL SABÓ, COVA DE BAIX DE COLS, LES TRES COVES I LA FORADADA (TORROELLA DE MONTGRÍ) L’Espartac fa un tomb per les coves de l'Escala acompanyat del guia turístic Josep Ros. Més tard parlaran del Capitán Trueno, el mític personatge de còmic creat per Víctor Mora.
C/33 25/06/2010 Espai Terra

“Rutes d’estiu"
CULIP (CADAQUÉS) I PLATJA DE SANT PERE PESCADOR La meteoròloga i presentadora Gemma Puig entrevista l’instructora Nora Kersaudy perquè ens enseny un esport nou a Sant Pere Pescador. A continuació, l’historiador llançanenc Arnald Plujà ens mostrarà la geologia i la història del Cap de Creus.
C/33
27/05/2010
Temps d’Aventura
SA MAR MENUDA (TOSSA DE MAR)
Capítol dedicat als pioners del submarinisme a Catalunya.
TV3
20/05/2010
Divendres
PALAMÓS
El programa diari que presenten Xavi Coral i Espartac Peran conecta en directe amb Palamós, on els submarinistes Frederic Soler, Emili Agustí i Joan Torras mostraran com eren els trajos antics de busseig.Més endavant intervindran Josep Colomer, Manel Salvador i Carme Viu comentant l’estada que el famós l’escriptor Truman Capote féu a la vila, a principis dels anys seixanta del segle passat.
TV3
19/05/2010
Divendres
PALAMÓS
Des del Museu de la Pesca, el grup Port Bó participa en el programa diari que presenten Xavi Coral i Espartac Peran.
C/33
14/05/2010
Thalassa

“Observadors del mar ”

L’ESTARTIT
Josep Pascual és l’observador del temps que més anys fa que enregistra les dades, des de l’Estartit.
TV1
28/04/2010
50 Años de.

Vacaciones de verano

EL PORT DE LA SELVA, TOSSA DE MAR i LLORET DE MAR
Programa humorístic dirigit per José Corbacho, que utilitza moltes imatges antigues per fer un repàs a l’evolució del turisme a la costa.
C/33
24/04/2010
La salut al cistell
CALA CANYELLES, ES TRAJO D’EN REINER (LLORET DE MAR)
Joan Pujol, xef del restaurant El Trull i la periodista Màbel Martí visiten el mercat de Lloret de Mar per comprar els ingredients a l’hora de cuinar. L’actriu Isabel Rocatti és la cuinera convidada.
C/33
17/04/2010
La salut al cistell
PASSATGE DE WALTER BENJAMIN (PORTBOU) i BADIA DE GARBET (COLERA)
L’historiador Xavi Barranco acompanya la periodista Màbel Martí en la seva visita a Portbou, on van a comprar al mercat. El cuiner convidat és l’actor Pep Planas.
C/33
10/04/2010
La salut al cistell
SANT FELIU DE GUÍXOLS (MIRADOR DE SANT TELM i BADIA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS)
La Màbel i el cuiner Josep Lozano del restaurant de Sant Pol de Sant Feliu visiten el mercat de la ciutat. El cuiner convidat és l’actor Carles Canut.
C/33
27/03/2010
La salut al cistell
PALAMÓS
En el programa presentat per Marcel Gorgoni, el restaurador Josep Mercader de ca la Maria de Cadaqués acompanya la Mabel Martí a comprar al mercat de Palamós. La cuinera convidada és l’artista Regina Do Santos.
C/33 26/03/2010 Thalassa

"L'ofici de fer nances"
EL PORT DE LA SELVA, CADAQUÉS, COSTA DEL MONTGRÍ I PALS Josep Mercader i la seva companya Magda són uns cistellers de Pals que el·laboren nances. Per fer-ho volen recuperar les tècniques dels vells pescadors visitant en Siset del Port de la Selva, en Jordi Rocafort de Cadaqués i la familia Florian de Begur...
C/33 26/03/2010 Thalassa

"El meu gos i el mar"
L'ESCALA, CALA MONTGÓ Des de l'Escala, el pescador Marc Castells i la submarinista Eva Ribas mostran les habilitats de la seva parella de gossos a l'hora d'ajudar a les respectives tasques de la mar.
DVD 03/2010 Costa Brava, l'altra cara CALES DE BEGUR I PALAFRUGELL Les entitats Salvem el Crit i Aritjol presenten un reportatge denúncia per demostrar que cal una especial protecció de la posidònia a la Costa Brava central.
C/33 19/03/2010 Thalassa

"El futur de les illes Formigues"
ILLES FORMIGUES I PALAMÓS La visió de diferents col·lectius sobre la futura Reserva Marina d'interés pesquer.
C/33
09/03/2010
La salut al cistell
GOLA DEL TER, FAR DE SANT SABASTIÀ, LLAFRANC, PLATJA DEL PORT BO (CALELLA DE (PALAFRUGELL), RODALIES DE CALA VIGATÀ (SANT FELIU DE GUÍXOLS)
Anna Casadevall, cuinera del restaurant la Xicra, acompanya la Mabel a comprar al mercat de Palafrugell i a menjar garoines a Llafranc. La cuinera convidada és l’actriu Pepa López.
TV2 12/09/2009 Memòries de la tele EL CANADELL (CALELLA DE PALAFRUGELL) Els telespectadors presenten des del passeig del Canadell un recordatori al programa Llegada internacional que presentava i dirigia el popular cantant Luís Aguilé.
Travel Chanel
Cuatro
2009 Cap de Creus:

“La Tramuntana republik
"
PORTLLIGAT, COVA DE S’INFERN i CALA FREDOSA i FAR DEL CAP DE CREUS (CADAQUÉS)
Els pràctics Hans i Richie conviden a la Bridget a fer una excursió en barca pel Cap de Creus.
TVE 29/09/2012 Comando Actualidad

“Mi pueblo es de postal. Cadaqués”
PORTLLIGAT, ES POAL I LA PLATJA GRAN Reportatge on hi participen entre d’altres, el pescador Rafael Linares, la peixatera Nuri, la saladora d’anxoves Quimeta, o el pintor Ramon Moscardó.
TV2 12/09/2009 Memòries de la tele EL CANADELL (CALELLA DE PALAFRUGELL) Els telespectadors presenten des del passeig del Canadell un recordatori al programa Llegada internacional que presentava i dirigia el popular cantant Luís Aguilé.
TV3 03/09/2009 Els Matins d'Estiu PLATJA DE CASTELL (PALAMÓS) La meteoròloga Gemma Puig entrevista l’arqueòloga Elisa Hernández, la qual difon els darrers treballs efectuats al poblat ibèric de Castell.
TV3 27/08/2009 Els Matins d'Estiu L'ESTARTIT Gemma Puig repassa amb Josep Pascual les dades que ofereix el mareògraf instal·lat al port de l’Estartit.
TVCB 18/08/2009 D-Ruta Turística

“Camí de ronda. Calonge-Sant Antoni”

PLATJA DE TORRE VALENTINA, RACÓ DE LES DONES, RACÓ DELS HOMES, CALA DELS CAPELLANS, ROCA DELS MUSCLOS, CALA DELS CORBS, CAP DE ROQUES PLANES, CALA DE ROQUES PLANES, CALA DE LA ROCA DEL PALLER, CALA DEL FORN, PLATJA DE CAN CRISTUS, CALA DE CAP ROIG I CALA DE LA BELLADONA
Capítol de la sèrie D-Ruta Turística dedicat al litoral de Calonge- Sant Antoni.

TV3 08/08/2009 Els Matins d'Estiu MIRADOR DE SANT TELM (SANT FELIU DE GUIXOLS) Jordi Eroles i Ariadna Oltra presenten una petita entrevista sobre el Centenari de la Costa Brava. En una conexió en directe, la meteoròloga Gemma Puig parla amb el col•laborador Josep Pascual sobre els fenomens atmosfèrics més destacables del seu litoral.
DVD (doble)
2009
Costeando
“Costa Brava”

Derrotero audiovisual de la Costa Brava

A TODA VELA

LITORALS DE BLANES, LLORET DE MAR,TOSSA DE MAR, SANTA CRISTINA D’ARO, SANT FELIU DE GUÍXOLS, CASTELL/ PLATJA D’ARO, CALONGE/ SANT ANTONI, PALAMÓS, MONT-RAS, PALAFRUGELL, BEGUR, PALS, L’ESTARTIT/TORROELLA, L’ESCALA, CASTELLÓ D’EMPÚRIES, ROSES, CADAQUÉS, PORT DE LA SELVA, LLANÇÀ, COLERA, PORTBOU
A bord d’un veler, el director de la sèrie Alberto Contreras acompanyat del patró José Luís Pérez ens comenten les característiques de navegació pel litoral gironí. S’aprecien certes imprecisions amb la toponímia en català.
TV3 23/07/2009 Els Matins d'Estiu AIGUA XELIDA, SA RONCADORA (PALAFRUGELL) Des d’Aigua Xelida, el meteoròleg Eloi Cordomí dóna el temps en directe i fa una entrevista a Josep Castelló Caste, l’autor del llibre Costa Brava autèntica.
C33 20/07/2009 Temps d'Aventura

"Estreme Running"
SA PALOMERA, S’AGUIA (BLANES); SA CALETA, CALA DELS FRARES, (LLORET); PORTOPÍ, PLATJA GRAN (TOSSA); SANT FELIU DE GUÍXOLS, S’AGARÓ, CALA DEL PI (PLATJA D’ARO); CALA DELS CORBS (confusió de la torre d’en Garrigós amb la Torre Valentina) (CALONGE); S’ALGUER(PALAMÓS); EL PORT BO, LA MARINEDA, AIGUA XELIDA, CALA MARQUESA (PALAFRUGELL); FAR DE CALA NANS (CADAQUÉS); EL PORT DE LA SELVA, GARBET(COLERA) I PORT BOU Reportatge sobre la primera cursa d’ultradistancia per etapes del nostre país (Blanes- Port Bou en tres etapes pels camins de ronda)...
Realitzen comentaris Antoni Martínez com a organitzador, i els tècnics del Consell Comarcal del Baix Empordà Daniel Punseti i Sofia Pascual..
TV3 15/07/2009 TN Comarques SANT SEBASTIÀ, PLATJA D'EN GOTES La periodista Eva Geronès confirma en el Telenotícies que l’anomenada platja d’en Gotas (Aigua Xelida) havia resultat la nit anterior la imatge guanyadora del programa El paisatge favorit de Catalunya. Tanmateix, el mateix Josep Cuní havia promès també de dir-ho durant la Gala final.
TV3
14/07/2009 El paisatge favorit de Catalunya

“La Gala”
  La Costa Brava s’imposa a la final despres de superar per la mínima en vots al Llac de Sant Maurici.
TV3 09/07/2009 Espai Terra BLANES, LLORET i TOSSA DE MAR Toni Nadal ens presenta l’anomenada Marina de la Selva sobrevolant les tres poblacions costaneres principals.
TV3 09/06/2009 El paisatge favorit de Catalunya

“Cadaqués”
PLATJA DEL ROS, EL LLANÉ, CALA DEL PIANC, S’ARENELLA, CUCURUCUC, PORT LLIGAT, CALA CULLERÓ I CALA FREDOSA
La periodista Helena Garcia Melero fonamenta amb argumets que la vila costanera de Cadaqués fa honors per guanyar el titol honorífic de paisatge favorit. Hi participen també Dionís Baró, Koyama, Joan Torres i Antoni Pitxot.
C/33
05/06/2009 Thalassa

El caçador de records”
CADAQUÉS I CAP DE CREUS L’investigador cadaquesenc Joan Manuel Tajadura fa anys que es dedica a escodrinyar la història del seu poble i molt en particular el llegat que va deixar el mestre d’aixa Manel Berenguer.
TV3
02/06/2009 El paisatge favorit de Catalunya

“Costa Brava”
ILLA ROJA, SA TUNA, AIGUABLAVA, ES TREMADIU, COVA D’EN GISPERT (BEGUR); PLATJA D’EN GOTAS, PLATJA GRAN D’AIGUA XELIDA, EL PORT BO, PUNTA DELS BURRICAIRES I ELS CASTELLETS D’EN NIELL (PALAFRUGELL), CAP DE PLANES, CALA ESTRETA, CALA CORBS I S’ALGUER (PALAMÓS) El periodista Josep Cuní defensa la Costa Brava com a emplaçament predilecte per ser visitat. Hi col•laboren Gervasi Sais, Llorenç, Daniel Punseti, Teresa Rosa i Josep Bastons.
TV3
26/05/2009 El paisatge favorit de Catalunya

“L’Empordanet”
ILLES FORMIGUES, ILLES MEDES, PALS I LA GOLA DEL TER Des de Rupià, el president Pasqual Maragall dóna raons perquè l’Empordanet es confirmi com l’indret mes preuat de Catalunya.
C/33 15/05/2009 Thalassa

“Lloret de mar, memòria marinera”
LLORET, SA CALETA, SANTA CRISTINA, SA BOADELLA, S’AGUIA, CANYELLES, MUSEU DEL MAR Un repàs a la llarga tradició marinera de Lloret de Mar. Intervenen l’arqueòleg Joan Llinàs, el maquetista Xavier Macià, l’historiador Agustí Vilà, l’activista cultural Agustí Blanch, el president de l’Obreria de Santa Cristina Salvador Palaudelmàs, el pescador Quimet Creus i finalment, el pescador i escriptor Joan Sala.
C/33
08/05/2009 Thalassa

“La tragèdia del Saint- Prosper”
BADIA DE ROSES Els familiars dels desapareguts en el naufragi del vaixell Saint- Prosper visiten la població de Roses. Fins no fa massa temps desconeixien que el submarinista Eusebi Escardíbul havia trobat les seves restes l’any 1967...
C/33 02/01/2009 Thalassa.

"Xico, La memòria de sa Riera"
SA RIERA (BEGUR) El popular Xico Pi "Florian" acompanyat dels seus fills, néts i nebot, comenta la transformació de la vida dels pescadors de sa Riera.
C/33 2008

Thalassa

"Els Currachs

COSTANER DE TOSSA Els currachs són uns petits vaixells de fusta en desús, procedents de la costa oest d'Irlanda. Marc Readam porta aquesta tradició irlandesa a la Costa Brava.

C/33

08/10/2008 Material Sensible L'ESCALA I EMPÚRIES Els fills de l'escalenc Josep Palau repassen tots els documents filmats pel seu pare, durant els anys seixanta i setanta a l'Escala.
C/33 03/10/2008 Thalassa.

"Port de Fornells. Cau de pescadors"
FORNELLS (BEGUR) El pescador artesanal Ramon Deulofeu i la seva esposa Júlia ens mostren la seva forma de treballar amb el palangre i la seva dedicació a la mar.
TV3 07/09/2008 30 minuts

Pioners de la Costa Brava
  Treball dedicat a la commemoració del Centenari de la Costa Brava.
C/33
2008 Thalassa

“El tresor amagat del Cap de Creus”
CAP DE CREUS J.M. Gili, director del projecte Deep Coral i la coordinadora Covadonga Orejas ens mostren com és el corall blanc del canó del Cap de Creus i les agresions que hi causen els filats de palangres abandonats.
TV3 27/08/2008 Els matins d'estiu TAMARIU, AIGUA XELIDA I COVA DE LA GAVINA (PALAFRUGELL) COVA D'EN GISPERT (BEGUR) L'home del temps, Eloi Cordomí, acompanyat pels experts Paco Heredia i Josep Castelló ens presenta una ruta per les coves i els racons més emblemàtics.
TV3 (02/09/2008)
(01(09/2008)
(29/08/2008)
(28/08/2008)
(27/08/2008)
(26/08/2008)
(25/08/2008)
(22/08/2008)
(21/08/2008)
(20/08/2008)
(19/08/2008)
(18/08/2008)
Vacances Pagades

Els vigilants de la Llengua
S'AGARÓ
L'ESCALA
L'ESTARTIT
TAMARIU
LLAFRANC
PALAMÓS
SANT ANTONI
PLATJA D'ARO
SANT FELIU DE GUÍXOLS
TOSSA
LLORET
BLANES
Els Vigilants de la Llengua, Daniela Blume i Oriol Sàbat, viatgen a diari amb el seu catamarà per regalar un MP4 al concursant que més paraules sàpiga en els diferents concursos sobre la llengua catalana.
LA SEXTA 20/07/2008 Salvados por las vacaciones

LA ROCA DEL PI I LA FORADADA DE CASTELL (PALAMÓS)

Reportatge que amb una càmera oculta, enregistra una broma a uns estiuejants fondejats en una barca.
DVD (Canal territori) DVD (Canal Territori) GIRONA HOLIDAY MEMORIES CAP DE CREUS, SECTOR DE CAP NORFEU, ELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ, SANT PERE PESCADOR, PALS, CALES DE BEGUR, CALES DE PALAFRUGELL, PALAMÓS, PLATJA DE TREUMAL (PLATJA D'ARO), SANTA MARIA DEL LLORELL, I SANTA CLOTILDE (LLORET DE MAR) Video turístic promocional de les comarques gironines on s'inclou la Costa Brava.
TV COSTA BRAVA 18/07/2008 De ruta turística S'AGARÓ I CONTORNS La guia Roser ens acompanya a visitar l'hotel La Gavina amb el bonic camí de ronda i les cales del seu entorn.
TV3 15/07/2008 Els matins d'estiu CALA POLA I CALA GIVEROLA (TOSSA) Conexió en directe amb aquestes platges del litoral de Tossa.
CD 06/2008

Memòria oral de Tossa. La gent ens explica com era la vila abans del turisme (1900-1950)

  Rafa Gascon ha enregistrat en quatre CDs els testimonis de disset tossencs on s'expliquen les vivències del passat.
DVD 06/2008

Documental de Video Play Serveis

"Costa Brava. La mirada del viatger"

LA COSTA BRAVA EN GENERAL La productora d'Antoni Martí ens presenta un documental amb imatges antigues, que sota un guió de Narcís-Jordi Aragó commemora la celebració del centenari del bateig de la Costa Brava.
C/33 18/5/2008

Thalassa

"El dibuixant de peixos"

CALA SANT FRANCESC (BLANES) Jordi Corbera és un il·lustrador científic que ens mostra el seu acurat sistema de treballar.
C/33 2008 (26/04)

Thalassa

"Caiac"

CALA CANYELLES I LLORET DE MAR Reportatge dedicat a la fabricació de caiacs fets a mida a la Costa Brava.
C/33 18/02/2008

Segle XX

"Adéu Liberty"

PLATJA DE PALS Programa que repassa la història de la cèlebre emissora de ràdio instal·lada a la Platja de Pals.
CUATRO 23/12/2007

Cuarto Milenio

"Testigos de lo insólito"

L'ESCALA L'equip del programa de misteris i enigmes, dirigit per Iker Jiménez repassa tres històries entre les quals hi ha un cas OVNI amb el testimoniatge de dos policies locals de l'Escala.
XTVL 2007 Portbou PORTBOU Sèrie de reportatges televisius creats per la productora Elsabeth que s'inspiren en el municipi de Portbou.
TV2 25/11/2007

Al filo de lo imposible

"Vuelta a Iberia en 90 dias" (I)

LLANÇÀ, COVA DE L'INFERN, CADAQUÉS, ILLES MEDES, CALA ESTRETA, ILLES FORMIGUES, PLATJA D'ARO, TOSSA... Primer capítol de la sèrie Al filo de lo imposible, on els protagonistes realitzen diferents etapes costejant en caiac.
TVCB Canal Català 07/2007 Melanina CALA BANYS (LLORET DE MAR) L'atleta lloretenc José Luís Blanco és entrevistat a Cala Banys.

TVC

05/07/2007 Petjades PLATJA DEL PORT BÓ (CALELLA DE PALAFRUGELL) El periodista Josep Bofill entrevista als originaris membres del grup d'havaneres Peix Fregit.
Tele 5 21/03/2007 Aquí hay tomate COSTANER DE CAN DELL Reportatge en vistes aèries de la finca que la baronesa Von Thyssen té a Sant Feliu de Guixols.
TV3 20/03/2007

Bèsties
"Les bèsties del mar"

LES ILLES MEDES, PALAMÓS... Capítol on es parla dels gavians, de les tortugues marines.
C/33 2007 Thalassa

"Una barca per somniar"
TOSSA DE MAR,
PLATJA DEL LLORELL
Els germans Collado fan una travessa desde Turquia fins a Tossa amb un veler.
TVCB 2007 Tot Recordant COSTA BRAVA Lluís Molinas ens presenta una sèrie d'enregistraments que fan referència a personatges i a fets viscuts a la Costa Brava.
C/33 2007 Nydia CAMÍ DE RONDA DE S'AGARÓ I PLATJA DE SANT POL (SANT FELIU DE G.) Segon capítol dedicat a la sardana i als famosos (l'escriptor John Langdon-Davies i el compositor Cole Porter.
C/33 2006

El Documental

"Deixa'm en Pau"

CADAQUÈS Retrat intimista del cantant i hippie Pau Riba, sense embuts, tal qual és en la vida real.
TV3 2006 On anem?

Alt i Baix Empordà
CAP DE CREUS, EMPURIABRAVA, FIGUERES, AVINYONET DE PUIGVENTÓS, EMPÚRIES, L'ESCALA, L'ESTARTIT, LLAFRANC I CALELLA DE PALAFRUGELL Reportatges que mostren la gran varietat d'oferta turística de Catalunya .
C/33 2006

En clau de vi

"Acompanyar el vi amb menjar"

GARBET (COLERA) Setè capitol del programa dedicat als vins que compta amb la convidada Carme Ruscalleda. En l'apartat El vi de Josep Roca es parla del vi."Finca Garbet" D.O.: Empordà.
C/33 2006 (07/10) Nydia CALA SANIÀ (PALAMÓS) I VISTA D'AIGUABLAVA (BEGUR) Capítol dedicat a la sardana, una dansa que ha captivat mols famosos instal·lats a la Costa Brava (Madeleine Caroll, Artie Shaw, Truman Capote).
TV2 2006 Els camins de la calma

"El Cadaqués de cadascú"
CADAQUÉS Breu repàs a la història de Cadaqués, destacant el seu patrimoni fent un record a la poetessa Rosa Leveroni.
COMUNI-
CÀLIA
Televisions adherides al Consorci Local i Comarcal de Comunicació (CLCC)
2006 L'últim trobador

"Baix Empordà"
SA RIERA, FORNELLS, CAP DE BEGUR, CALELLA DE PALAFRUGELL... Jordi Palau, l'últim trobador, mostra a l'espectador la idiosincràsia dels racons dels Països Catalans incidint especialment en la gent, el patrimoni, les llegendes i les músiques.
C/33 2006 Thalassa

"Un viatge frustrat
PALAMÓS, CALELLA, AIGUA XELIDA (PALAFRUGELL), CULIP (CADAQUÉS), CALA MONTGÓ, L'ESCALA Una colla d'amics reediten a la seva manera "El viatge frustrat" que féu l'escriptor Josep Pla amb el seu amic Sebastià Puig "l'Hermós".
C/33 2006 El Documental

"Cadaqués: l'excepció"
CADAQUÉS A través de personatges rellevants del poble, de vilatans nouvinguts i de passavolants, podreu copsar la idiosincràsia d’aquest singular poble empordanès.
TV3 2006
29/05
Telenoticies comarques (Girona) JARDINS DE SANTA CLOTILDE (LLORET DE MAR) Nova inauguració de cara al públic dels coneguts jardins.

TV3

2006
24/06
Telenoticies comarques

(Girona)
LITORAL DE CALONGE I TRAM D'AIGUA XELIDA Reportatge denúncia de les invasions de finques particulars dins la zona de domini public.
TVE 2006
03/01
Catalunya avui. Camí de ronda Sector PUTXET DE LA CADIRA, LES TORRETES, CAN CRISTUS (CALONGE) Reportatge denúncia de les invasions de finques particulars dins la zona de domini públic.
C/33 2005

Reportatge

"Pescadors d'història"

L'ESCALA, COSTA DE MONTGÓ, LA FORADADA A través d'uns pescadors i d'un fotògraf es mostra la vida de la pesca a l'Escala.
DVD 2005 L'Empordà. 1940-1960.

Arcadi Gili, de Sabadell a Calella de Palafrugell
LA FOSCA (PALAMÓS I CALELLA DE PALAFRUGELL Col·lecció d'imatges enregistrades per Arcadi Gili quan estiuejava a Calella.
DVD 2004 Documental de Video Play Serveis.

“Col·lecció Home i paisatge”
-Miralls de Neptú, el darrer alè

CAP DE CREUS El cap de Creus és un immens escenari on hi ha el repte d’harmonitzar la preservació del paisatge amb l’activitat socioeconòmica.
C/33 2004 ?

Thalassa

"La costa de pel·lícula"

CASTELL I S'ALGUER (PALAMÓS), S'AGARÓ I EL CAP DE MORT (SANT FELIU DE GUÍXOLS), TREUMAL (CALONGE) Reportatge dedicat a la nombrosa filmografía que es va rodar a la Costa Brava.
TV3 2004 "Cinema Dalí" PORT LLIGAT I CADAQUÉS Una visió al voltant de les incursions del pintor empordanès dins el mon del cinema i de la publicitat.
DVD 2004 Documental de Video Play Serveis.

VII Festa de la sal. La Mediterrània una mar salada de cultures
L'ESCALA  La Festa de la Sal és una festa d'arrel tradicional basada en la rememoració del transport de la sal per vía marítima
C/33 2004

Thalassa

"El litoral català. S.O.S. litoral"

SA BOADELLA, SANTA CLOTILDE (LLORET), PINYA DE ROSA (BLANES), LA PLETERA (TORROELLA DE M.), AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ Reportatge del desgavell urbanístic del litoral català en general.
C/33 2004 Thalassa

"Tossa, paradís blau"
TOSSA DE MAR Reportatge que fa un recorregut per la història d’aquest bonic poble mariner, que es donà a conèixer els anys 30 a través d’artistes i d’intelectuals.
DVD 2004 Underwater guide Costa Brava, Per Àlex Roca i Kilian Soler
www.underwaterguide.com
LA COSTA BRAVA EN GENERAL Guia submarina de la C.B. amb un llistat del principals indrets per practicar, amb una relació dels diferents centres d'immersió i també dels principals naufragis ocurreguts. Animació amb 3D.
TV3 2004 30 minuts

" Costa Brava, costa heretada"
L'ILLA MATEUA La problemàtica a l'Escala sobre la construcció d'un camp de golf al paratge de Vilanera.
DVD 2003 Documental de Video Play Serveis

"Els límits de la Costa Brava"
COSTA BRAVA Una reflexió seriosa i contundent, de cap on ha d’anar en el futur aquest territori, tan admirat i maltractat.
C/33 2003

Thalassa

El Rem del trenta-quatre"

BLANES, CALA DE SANT FRANCESC, PINYA ROSA... Especial centrat en la figura de l'escriptor Joaquim Ruyra i la ciutat de Blanes.
TV3 2003 "Catalunya des del mar" COSTA BRAVA Sèrie que consta de diversos capítols (gravats en barca i en helicòpter ) que ressegueix la costa del Principat.
C/33 2003 Thalassa

“El perfil de la costa”
(Thalassa-online.com)

AIGUA XELIDA, TAMARIU, EL CANADELL, CAP ROIG (PALAFRUGELL) Reportatge dedicat a Josep Castelló, l’autor del llibre “El perfil de la costa",on es repassen els topònims costaners de Palafrugell i Mont-ras.
C/33 2003

Thalassa

"20 anys d'arqueología sota el mar"
thalassa-online.com

CULIP, EMPÚRIES El vaixell Tethis amb el director del Centre d'Arqueologia submarina de Catalunya treballa a Culip en l'embarcació Culip VIII. Es parla també del port romà d'Empúries.
TV3 2003 De Vacances

"Un record de la Costa Brava dels anys 40"
  L'any 1945, el dentista alemany establert a la Costa Brava, Ernest Adler, va filmar unes imatges en cinema no professional sobre la vida dels pescadors. Les va muntar i en va fer una pel·lícula titulada "Lobos de la Costa Brava".
TV3 2003 De Vacances

"El racó de les Tres Coves del massís del Montgrí"
LES TRES COVES, LA FORADADA I LES COVES SUBMERGIDES Capítol que ressegueix un xic les coves de la costa del Montgrí amb l'embarcació del senyor Farró.
TV3 2003 De Vacances

"L'elaboració de mapes submarins"
  Reportatge on un biòleg ens ensenya les tècniques per confeccionar guies i mapes del litoral català submarí.
TV3 2003 De Vacances

"Un tomb amb motos d'aigua per la Costa Brava"
LA FORADADA Una proposta per resseguir el litoral entre L'Escala i L'Estartit, visitant diverses coves i travessant la coneguda Foradada.
TV· 2003 De Vacances

" Via ferrata per la Costa Brava"
ELS SECAÏNS, LES BALELLES (SANT FELIU DE GUÍXOLS) Les vies ferrates són itineraris amb cables i passamans de ferro que permeten pujar d'una forma relativament segura i còmoda parets verticals, que d'una altra manera serien accesibles només per a escaladors experimentats.
TV2 2003 (17/06/2003) Gran Angular

"Record de la Costa Brava"
COSTA BRAVA Reportatge que tracta de l'arribada del turisme massiu, i compta amb la participació de testimonis destacats com Eugeni Llos o Tomàs Cervera.
C/33 ? Vaixells enfonsats a la Costa Brava L'ILLA MATEUA Repassa l'enfonsament d'un vaixell anomenat "Marmoler".
TV2 2002 Costes. L'Espanya mediterrània

Capitol Costa Brava (Portbou-Begur)
PORT-BOU, LLANÇÀ, SANT PERE DE RODA, PORT DE LA SELVA, CADAQUÈS, ROSES, PERELADA, EMPURIABRAVA, SANT PERE PESCADOR, L'ESCALA, ILLES MEDES, PALS I BEGUR Intercalant imatges aèries i des de terra es fa un repàs del litoral de la Costa Brava (s'obliden de Colera).
TV2 2002

Costes. L'Espanya mediterrània

Capítol Costa Brava (Begur-Blanes)

PALAFRUGELL, SANT FELIU DE GUÍXOLS, SANTA CRISTINA D'ARO, TOSSA DE MAR, LLORET DE MAR I BLANES Intercalant imatges aèries i des de terra, es fa un repàs del litoral de la Costa Brava (incomprensiblement se salten els municipis de Mont-ras, Palamós, Sant Antoni/Calonge i Platja d'Aro?).
COMUNI-
CÀLIA
Televisions adherides al Consorci Local i Comarcal de Comunicació (CLCC)
2002 Geoprisma

"La Costa Brava des del mar"
EL PORT DE LA SELVA, SELVA DE MAR, SANT PERE DE RODES, CULIP, PORT LLIGAT, COVA DE L'INFERN, CADAQUÉS El director i presentador del programa Manuel Punsola, ens ofereix una ruta per la península del Cap de Creus.
TV3 2002 El meu avi "Josep Pla" EL CANADELL, SANT SEBASTIÀ I PORT BÓ (PALAFRUGELL) El personatge Josep Pla vist pels seus néts-nebots.
C/33 2002 Thalassa

"Tota una vida al mar"
CADAQUÉS, ES CUCURUCUC, CALA JUGADORA El capità Francesc Sibila i la seva esposa Fina, parlen de les seves experiències viscudes a l'entorn de la mar.
TV3 2002 Entre línies

"Garoines furtives"
PORT BÓ, EL CANADELL I CALA PEDROSA (PALAFRUGELL) I PALAMÓS La problemàtica de la pesca furtiva de les garoines.
C/33 2002 Thalassa

"Pesca amb rall"
REC DE MOLÍ (PALS), LLAFRANC Reportatge sobre els darrers practicants del sistema de pesca amb rall.
C/33 2002 Thalassa

"Calella, la tornada dels dinghys"
CALELLA DE PALAFRUGELL Un grup d'amics de la vela de Calella de Palafrugell, moguts per la nostàlgia, es va proposar recuperar el dinghy tres i mig: un petit veler de fusta que va néixer a Calella al final dels anys quaranta.
TV2 2001
27/06
Catalunya Avui LA CALA DELS GOSSOS I EL PINELL (PALAFRUGELL) Queixa de l'Associació d'Amics de la Unesco pels camins de ronda tallats.
TV2 2001 o
2002?
La Catalunya del mar COSTA BRAVA Una sèrie de capitols que repassen el litoral amb imatges aèries i entrevistes vàries.
TV3 2001 Entre línies

"Kala okupada"
CALA VALLPRESONA (SANTA CRISTINA D'ARO) Reportatge que tracta el dia a dia de Pepe Pérez, que viu tot sol en una cala solitària i el volen fer fora.
TV3 ? "En directe"

"Camins de ronda"
CALA PEDROSA I TAMARIU (PALAFRUGELL) Curt reportatge del camí de ronda entre el far de Sant Sebastià i Tamariu.
C/33 2001 Tarasca

"Costa Brava als 70"
LA FOSCA, LA FORADADA DE CASTELL (PALAMÓS) EMPÚRIES, SANT POL (SANT FELIU DE G.) L'ESCALA, STA. CRISTINA DE LLORET, TOSSA, CADAQUÉS, AIGUABLAVA (BEGUR), PALS PLATJA D'ARO... L'època daurada del turisme a la Costa Brava.
C/33 2001 Thalassa

"Palamós: Retrats d'un port"
CASTELL, LA FOSCA, S'ALGUER, PORT DE PALAMÓS Documental especial dedicat al municipi de Palamós. Hi surten un munt de personatges que reflexen el sentir d'un poble.
TVE 2001 Racons de verd

El cap de Creus
PORT DE LA SELVA, CULIP, PORT LLIGAT, CADAQUÉS Repàs extens a la fesonomia del cap de Creus, parlant de la seva geologia i de la seva fauna marina i terrestre. Hi surten l'ornitòleg D. Saavedra, l'estudiós A. Plujà, el guarda J. Torres, el pescador P. Fortuny, el nansaire C. Costa i el coraller J. Gimbernau.
TVE 2001 El cap de Creus    
ANTENA 3 TV 2000
08/12
Notícies de Catalunya PLATJA D'ARO FINS EL TERME DE CALONGE
DE CALELLA A LLAFRANC (PALAFRUGELL)
Treball sobre el mal estat dels camins de ronda. Promesa que en cinc anys estaran arreglats.
TVE 02/10/1999
01/07/2000
Gran Angular

"Camins de ronda"
AIGUA XELIDA, CALA SORELLERA, CAP ROIG (PALAFRUGELL) LA FONT MORISCA (MONT-RAS) Reportatge denúncia sobre la problemàtica del camins de ronda.
TV3 2000 Tarasca.

"Olor de mar"
CAP DE S. SEBASTIÀ, SA CORBATERA, PALAMÓS, Processó del Carme), TOSSA DE MAR, LA FOSCA, CASTELL i LA FORADADA, ILLES FORMIGUES, PORT PELEGRÍ, PORT-BÓ, CALELLA (havaneres), ES PALOELL, AIGUABLAVA, BEGUR, SA RIERA, LA GOLA DEL TER, PALS, L'ESTARTIT, LA FORADADA i LES ILLES MEDES Viatge per la costa a bord de l'embarcació de vela llatina Rafael de Palamós. Convidats: Joan Martí, Ramon Martí i F. Pi.
TV3 1999

Entre Línies

"Històries de naufragis"

PALAMÓS I CADAQUÉS Document sobre persones que han salvat vides en diversos naufragis (J. Martí i J. Garreta de Palamós i A. Vehí i M. Vehí de Cadaqués.
TV2 1999 Catalunya Retalls

"Amb altres ulls"
CADAQUÉS, TOSSA, SITGES, BARCELONA A través dels artistes que han passat per casa nostra s¡analitza el paisatge i la forma de ser de Catalunya.
TV3 1998 Catalunya des de l'aire

Pla de l'Estany,
Garrotxa i La selva
(Capítol V)
BLANES, LLORET I TOSSA Reportatge gravat amb helicòpter amb excel·lents vistes aèries de Catalunya.
TV3 ? L'Albera
El Cap de Creus
   
TV3 1997

30 Minuts

"Mar de fons"

ILLES MEDES I COSTA DEL MONTGRÍ Reportatge que afronta la problemàtica de la massificació turística en dos indrets diferents, com són Los Cristianos (Tenerife) i les Illes Medes (Costa Brava).
C/33 1996 Thalassa

"la Tramuntana"
CADAQUÉS Especial dedicat a la tramuntana, un vent impetuós.
TV3 1994 Tothom per tothom SA RONCADORA (PALAFRUGELL) Reconstrucció de l'accident que patí la noia de Terrassa Míriam Recuenco en caure a sa Roncadora.
TV3 1994 El Medi Ambient

"L'ecosistema marí del cap de Creus"
CULIP
(CADAQUÉS)
Capítol de la sèrie dedicat a la importància medi-ambiental del cap de Creus.
C/33 1993 Thalassa

"L'alternativa caiac"
TAMARIU, REC DEL ARBRES (PALAFRUGELL) COVA D'EN GISPERT, AIGUABLAVA, CAP DE BEGUR (BEGUR) I LES ILLES MEDES Passeig hivernal por la Costa Brava en caiac.
C/33 1993 Thalassa

Els llops de la Costa Brava"
FENALS, LA PLATJA DE LLORET (LORET DE MAR) I TOSSA DE MAR... Reportatge sobre les enregistraments que feia el doctor Adler als germans Puigbert de Lloret de Mar quan eren mainada i sortien a pescar.
TV3 1993 30 mimuts

" La última cala"
SA RIERA (BEGUR) Reportatge on a través de la familia Pi (Florian) es parla de sa Riera i dels seus problemes medi-ambientals.
C/33 1993? "Fotografia de J. Esquirol" L'ESCALA Repàs al document fotogràfic del fotògraf Esquirol (els camps, Empúries, la costa, l'art, la pesca, naufragis i els pescadors.
VIDEO 1992

Serveis de Cultura popular. Videos educatius

"El Montgri i les Medes"

MASSIS DEL MONTGRI I LES ILLES MEDES Els guanyadors del premi del VIIè Concurs d'idees i tractaments en video de temes educatius, presenten aquest documental produït per TV3.
RTVE 1992 A Vista de Pájaro (v.8) Gerona - Salamanca Publicaciones periódicas Salvat.
(55 minuts)
BLANES, LLORET, TOSSA, SANT FELIU DE GUÍXOLS, PLATJA D'ARO, PALAMÓS, PALAFRUGELL, BEGUR, PALS, L'ESTARTIT, ILLES MEDES, L'ESCALA, EMPURIABRAVA, ROSES, CADAQUÉS, LLANÇÀ, PORT DE LA SELVA I PORT BOU (es deixen algunes poblacions amb tram de litoral com Santa Cristina d'Aro, Sant Antoni de Calonge, Mont-ras, Sant Pere Pescador o Colera) Documental que repassa les comarques gironines a vista d'ocell. Segueix els relats d'un predicador anglès que hi feu una estada quasi dos cents anys enrere.
RTVE 1992 A Vista de Pájaro (v.11)
Costa Brava-Valladolid Publicacions periódicas Salvat Durada
(50 minuts)
BLANES, LLORET, TOSSA, SANT FELIU DE GUÍXOLS, PLATJA D'ARO, PALAMÓS, PALAFRUGELL, BEGUR, PALS, L'ESCALA, ROSES, CADAQUÉS, PORT DE LA SELVA I PORT BOU (es deixen algunes poblacions amb tram litoral com Santa Cristina d'Aro, Sant Antoni de Calonge, Mont-ras, Sant Pere Pescador, Llançà i Colera Documental que repassa el litoral gironi a vista d'ocell.
TV2 1991 Prisma.

"Costa Brava"
TOTES LES POBLACIONS MENYS SANT ANTONI DE CALONGE I COLERA Imatges aèries comparant l'ara i l'abans de les poblacions costaneres.
TV1 1991 "La Costa Brava. Entre la destrucción i l'esperança" BLANES, LLORET, TOSSA, S'AGARÓ, PLATJA D'ARO, FORNELLS, L'ESCALA, ROSES, CADAQUÉS... Reportatge crític sobre la urbanització del litoral gironí. Intervenen personatges destacats de la Costa Brava (N. Jordi Aragó, Tomás Cervera, Xiquet Sabater...)
VIDEO 1990 Documental de Video Play
Serveis

El retorn de Némesi?
ILLES MEDES Observació de la vida quotidiana del gavià argentat a les illes Medes i també terra endins.
TV3 1990 30 minuts.

"Costa Brava, Paisatges del passat"
ROSES, L'ESCALA, L'ESTARTIT, S'ALGUER, TOSSA, LLORET... Un grapat de filmacions inèdites de la Costa Brava (anys 50-70).
VIDEO 1989 Tourist report video. Produït per Video Impulso, S.A.
(15 minuts)
L'ESCALA, PALS, BEGUR, PALAFRUGELL, (TAMARIU I LLAFRANC) Reportatge turístic.
TVE 1987 Documentos TV

Documental "Artie Shaw. Time is all you've got" (1984)
PUNTA DES MUT, AIGUABLAVA I BEGUR Reportatge d'una televisió canadenca que tracta de la vida del prestigiós clarinetista Artie Shaw.
C/33 1985 "Veles al vent. Per les costes del Principat" COSTA CATALANA Reportatge que consta de diversos capítols, on un veler travessa la costa catalana.
VIDEO 1983

La Costa Brava

Produit per Sycasa (79 minuts)

DES DE PORT BOU FINS A BLANES Documental turístic que repassa la costa gironina poble per poble.
TV 1973 "Lloret, perla de la Costa Brava" LLORET DE MAR Documental turístic.